Unødvendigheter

vreng.blogg.no

Nei.

Jeg hater blogg.no. Hver gang jeg skal laste opp bilder så går det ikke. Fuck this shit.

Usikker

Vil jeg starte å blogge igjen, eller vil jeg ikke?

Morrrrrrrrrn du

Hei, er ikke død, kommer innlegg i morgen eller noe. K?

Alt eller ingenting

Tenkte jeg liksom skulle titte innom, si hei og godt nytt år og sånt. For evigheter siden mener jeg å huske at jeg sa "Jeg skal bli såååå flink og blogge hele dagen" - den planen gikk rett i vasken. Uansett så savner jeg å blogge, jeg savner å ta bilder. Før gikk jeg alltid rundt med kameraet i bagen, nå ligger det på nattbordet og venter på å bli brukt. Så planen er vel egentlig å begynne og blogge igjen. 

Det første jeg skal gjøre er å fikse bloggdesignet og håpe at jeg klarer det denne gangen. HADETA 

Twitter

Følg meg på twitter - http://twitter.com/EllenSGustavsen

Ingen lyst

Jeg gidder ikke blogge, ikke en gang lese blogger, er lei og trenger å få blogglysten min tilbake. Hjelper heller ikke at jeg planla at jeg skulle ut å ta bilder her om dagen, så begynte det å regne og all frosten forsvant. Gjorde meg bare enda mindre motivert. HA DET.

BLOGGPAUSE, god natt.

iPhonen rett i dass, bokstavelig talt

Klarte å miste iPhonen min i dass, da jeg var hos Marius i går. Ikke spør hvordan jeg greide det. Det var et uhell, i hvert fall. Har en midlertidig steinaldermobil fra 1700-tallet en gang, som får duge så lenge. Skal stikke til Elkjøp og sjekke senere eller i morgen om jeg har trygghetsavtale, osv. Kanskje jeg får reparasjonen dekka. Bare å krysse fingrene. I mellomtiden ligger iPhonen i ris, fordi det trekker til seg vann.

NOEN GANG MISTET MOBILEN I DO?
Første gang siden jeg fikk min første mobil, da jeg var ni. Holysh-, sutrefjes.

Blir ikke noe ordentlig blogging igjen før etter helgen

Selv om jeg har hatt fri i dag, har jeg faktisk hatt en del å gjøre. Ble ikke noe videoblogging heller, ups, dårlig blogger. Siden jeg er opptatt så og si hele helgen, så blir det nada blogging. Er jeg skikkelig flink, kanskje jeg klarer å presse inn et innlegg. Ikke forvent noe spennende i helga, hvert fall. Denne helgen blir bra. 

SKAL DU NOE SPENNENDE I HELGEN?
(Bildeopplastningen vil ikke fungere...)

Rotet litt i bloggdesignet - igjen

Forenkling, forenkling, forenkling. Jeg liker det, tror jeg. Får se hvor lenge det holder før jeg setter meg ned og bytter ut farger og alt sånt - nok en gang. Blir så fort lei av bloggdesign, skjønner ikke hvorfor. Forelsket meg skikkelig i den nye skrifttypen jeg bruker nå.

HVA SYNES DU? 

Minifiks

Sånn, nå har jeg fikset sånne småting på bloggen. Vet virkelig ikke med bakgrunnen enda altså, eller om jeg skal fikse litt mer. Nå er bildene 700px isteden for 600px, også! Liker store bilder, har fikset bildene bare de siste tre innleggene, siden det er bare de bildene jeg har på denne pcen, vil nok se bedre ut når jeg får blogget litt mer.

HVA SYNES DU?

hei

har du det bra

så fint

takk

hade

 

 

 

 

TEEEHEEE

EDIT: MARIUS, DU HAR DET HELT SYKT GØY MED Å FACERAPE MEG OG BLOGGRAPE MEG MED EN GANG DU FÅR SJANSEN? :D:D:D:D 

ELLEN

Du må snart lære at det er teit å la pcen din være i fred når jeg er her. Problem?

Climbin' in yo' windows, haxxing yo' accounts up, trying to delete them som you better hide yo' lap, hide yo' top, hide yo' lap, hide yo' top, cuz I'm haxxing everything up in here.

 

takk

Hei

Nå har jeg nytt noen stakkars få nøtter og skal innta litt væske, tallyho!

Eksamen om en time

Jeg og Susann skal opp i muntlig matte eksamen om en time, ønsk oss lykke til! Gleder meg litt faktisk. Utrolig. Vi har jobbet ræva av oss, satser på firer, men hadde vært skikkelig digg med en femmer. Nå skal vi spise, så stikker vi.

Kamerautstyr/Kamerabruk

Noen spurte om jeg kunne lage et slikt innlegg, noe lignende hvert fall? Håper det var ca sånn her du mente. :)


Mitt kamera er et Canon EOS 550D. Jeg har kun to linser og det er standard linsen som fulgte med da jeg kjøpte det, Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS. Også fikk jeg ordentlig zoom linse til jul, Sigma 70-300mm f/4-5.6. Og jeg bruker som oftest 18-55mm linsa, da den er mye lettere å bringe med i vesken min og sånt, siden jeg drar nesten ingen steder uten kamera. Jeg har også stativ, men jeg bruker det ikke om jeg ikke "må".Hvordan tar jeg slike nærbilder? Jeg bruker standardlinsa somregel, og legger meg ned på bakken - hvert fall ikke langt unna, eller stiller meg veldig nær motivet. Pleier å ha på Autofokus, men hvis det ikke vil fokusere slik jeg vil, bruker jeg Manuellfokus. Og jeg bruker alltid Manuell instilling, slik at jeg fikser alle instillingene selv(ISO, lukkertid og blender), og ISO står alltid på 200, med unntak hvis jeg må gå høyere om motivet er for mørkt. Blender og lukkertid kommer selvfølgelig an på lyset det også, jeg bare prøver meg frem med det jeg tror og justerer deretter. Ikke noe hokuspokus egentlig. 

Hvis jeg har bestemt meg for et motiv, slutter jeg ikke å ta bilder før jeg får hvert fall et eller flere bilder jeg blir fornøyd/någen lunde fornøyd med. Før noe som helst bilde havner her på bloggen tar det seg en liten runde innom photoshop, hvor jeg fikser lys, kontraster, osv. Fortiden bruker jeg ferdiglagde Actions som jeg har funnet her

Dårlig på forklaring, men håper folk skjønner hva jeg mener. Så, var noe til hjelp?

Taco til middagEgentlig skulle jeg bare informere om at det er ingen som har kommet å voldtatt bloggen eller noe. Eller jo, jeg har det, men ingenting som ikke skulle skje skjedde. Lettere å si det på en annen måte; jeg har fikset litt på designet, og det kommer til å være sånn her en liten stund fremover til jeg går lei lilla, lol. En header kan hende at jeg får på plass, men ikke vær for sikker, siden jeg suger i å lage headere.

GlassesHar lite, alt for lite, å blogge om. I tillegg fikk jeg null respons på forrige innlegg, jeg som hadde vært flink å ta bilder, huhu. Har ikke gjort noe i dag, annet enn skole og jeg glemte minnekortet til kameraet i pc'n før jeg dro på skolen, og har derfor bare ett bilde jeg tok i dag tidlig. Ble nemlig så irritert at jeg ikke gadd å ta noen flere bilder i dag.
     Skal være hos pappa i helgen, og besøke kjæresten min i morgen, hihi. Ikke vær så sikre på å høre fra meg, men ikke tvil helt da. FFFFFFffffffhhhhHhHHHhhh....... Mye skrift, så kjedelig.

RoseHar pus på besøk i helgen, så derfor er jeg veldig rolig på bloggfronten. Kommer skikkelig tilbake igjen på mandag tror jeg? Håper alle nyter ferien av de som har det.

In progress

Dette kommer til å bli en: Fotoblogg, litt om hverdag og alt annet piss, men for det meste bilder.

OPPDATERING KL 02.21: Sliter litt med header, osv, skal se om jeg får den opp i natt, tror nok jeg må legge meg snart, dessverre. 

UPDATE AT 02.31 AM: < Høhø, bytter på engelsk og norsk. Fikk til header nå! Slet med å få den midtstilt, men så nemlig, så jeg endelig hva jeg gjorde feil, ell oh ell.

OPPDATERING KL 02.50: Orker ikke gjøre så mye mer, er faktisk ganske så fornøyd også, nå. Fortsetter jeg kommer jeg til å koke hode mitt så mye at det blir kjempestygt, faen. 

UPDATE AT 02.58 AM: Kan jo begynne med å legge ut et bilde da, så det ikke ser så forferdelig kjedelig ut her:

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits