Ellen

Lite med tid

Heisann! Har ikke hatt så alt for mye tid til å blogge i det siste. Har mye å gjøre på skolen, et liv etter skolen og er somregel ganske sent hjemme også.

De siste dagene har jeg ikke gjort så veldig mye. Var med kjæresten min på tirsdag, litt i gårkveld og i dag. Ellers har jeg sittet og sett på One Tree Hill, har bare få episoder igjen av sesong 9 nå. :(((( Vil ikke at det skal ta slutt! Uansett, så skal jeg på hyttetur med SKSF i morgen, så jeg kommer ikke til å blogge i helgen. Nå skal jeg pakke, så 17. Mai-bilder kommer søndag kveld eller mandag.

Gratulerer med dagen til alle sammen i dag, spesielt til min kjære farfar som har bursdag!

Hva skal du i helgen?

Du vet

Halla

Noen ganger er det viktig å kose med titsa sine så andre ser det. Bare for å holde gnisten i live liksom.

Søvnproblemer

Sliter veldig med å få sove for tiden. Våkner flere ganger om nettene og får ikke mer enn kanskje et par timer sammenhengene søvn av gangen. Det er slitsomt for jeg blir så utrolig trøtt midt på dagen. I natt hadde jeg i tillegg migrene, og fikk kanskje til sammenlagt mellom 1-2 timer søvn. Kom hjem fra skolen for rundt en time siden og nå tenker jeg at jeg skal sove en time, mens jeg kan.

FLERE SOM SLITER MED Å FÅ SOVE OM NETTENE?
På bildet under ligger jeg i senga til Marius og sover, herregud, sovner overalt. 

Jeg vil videoblogge

Gi meg tips til hva jeg skal videoblogge om, har ikke gjort det før, men jeg vil. SÅ HVA SKAL JEG VIDEOBLOGGE OM? 

(uredigert bilde, holysh-, what the ffu-)

Video med innkjøp

(Se den i 720p! Og jeg er mongo, jeg vet) Her har dere det. Alt er kjøpt på Naughty Shadows bort sett fra høytlivsbuksen som er fra Bik Bok. Den røde prikkete kjolen må forresten legges litt inn, eller så må jeg bruke belte til den, de hadde den ikke i small, nemlig. 

Sort-hvitt


Hei. Jeg har ikke noe bedre å bedrive tiden min med. Bilder av de nye kjolene kommer ut etterpå(lol, på søndag) eller på mandag. 

Marius

Marius tvinger meg til å skrive et innlegg om han (ikke får jeg sove uansett). Og siden jeg er verdens kuleste kjæreste, så gjør jeg det og skal gjøre det ekstra klissete for å få skikkelig effekt. 

Bare for å få én ting bekreftet: Marius er søt. I tillegg er han kjekk, fin, kul, heit, søt(nevnt det, kanskje?). Har ikke sett han på tre dager nå, det er litt trist, hater at begge to er syke. Her er forresten søta (og meg med stygt hår hehe hadde vært ute i regnet):

SMILET HANS, PRR. Jeg er den heldigste jenta i hele verden, det er jeg sikker på. Marius er litt som meg, glad hele tiden - elsker og klage. Vi er skikkelig søte, det søteste paret som finnes, det er vi enige om. Ingen kan si imot det, ass. Det bare er sånn.

Også er han skikkelig barsk(til tross for at han har tatt skjegget nå, da :( ), sjekk brillene hans, liksom. DEALING WITH IT. Tihi, Marius er skikkelig koselig og jeg klarer ikke la være og smile når jeg er sammen med han. En dårlig start på dagen glemmes og fikses med en gang jeg ser han. Han er litt som drugs eller noe i den duren.

I tillegg til å gjøre ordentlige kjæresteting, så er vi litt overivrige gamere begge to, så det blir en del gaming i lag, men det er jo bare koselig. Om jeg kunne, skulle jeg sittet og nussa på han hele dagen, fuck pusting liksom. Jeg er kjempeglad i Marius, og jeg er sikker på at han er det beste som finnes. Hihi, forelska

NÅ HÅPER JEG DU ER HAPPY, PUS 

Piercinger/bodymod

Bare fordi jeg elsker kroppskunst, fikk jeg sånn trang i å skrive om det. Selv synes jeg det er helt fantastisk, og jeg ønsker meg en hel del av både tatoveringer og piercinger. For øyeblikket har jeg bare piercing i tunga, og hull i ørene. I ørene har jeg 8 mm store hull, som snart skal bli 10, noe som jeg gleder meg masse til!

Jeg elsker utvidelser, det er så fantastisk kult! For store hull er selvfølgelig ikke pent, men sånn mellom 8-12 mm på jenter er fint, og alt fra 10-22 mm på gutter en dritkult. Både jeg, mamma og storebror har utvidelser, ligger liksom i blodet. I tillegg til de jeg har i ørene, har jeg en piercing i tunga.:

Tungepiercing er en av favoritt piercingene mine etter vertical labret i underleppen(<link) som jeg ønsker meg helt sykt mye. I tillegg ønsker jeg meg piercing i navel og hofter. Hadde det ikke vært for arr(og at jeg ikke får lov av min kjære mor), hadde jeg nok tatt helt av med andre piercinger også, men til å begynne med skal jeg ha navel og leppe(så fort jeg får lov, selvfølgelig). (Beklager stygt bilde og dårlig kvalitet.)

HVA SYNES DU OM UTVIDELSER OG PIERCINGER?

Hvorfor?

Noen ganger skjønner jeg ikke helt ærlig hvorfor jeg har en blogg. Problemet er at hvis jeg finner ut at jeg skal slette bloggen, kommer jeg til å begynne på nytt igjen med en gang, siden jeg kommer til å savne det. Jeg gir ikke mening på noen måte. Skulle nesten ønske jeg klarte og utnytte blogglysten min når jeg har den, men det ender opp med at jeg har så mye liv, at jeg er ute hele dagen, og ikke rekker. Jeg blir smårar, men det er greit, tror jeg.Det kommer et innlegg til senere i dag - tror jeg. Hvis ikke kommer det et i morgen. Something like that. ~~~~~~

Gratulerer med dagen mamma!

Mamma *peke opp* fyller 41 år i dag. Mamman min er beste mamman i hele verden, hu er den mest rocka dama jeg kjenner. Og jeg er utrolig glad i mamman min. Selv om hu vi er skikkelig bitches mot hverandre, så finne det ingen bedre bitch enn hu her. Kan alltid komme til mamma og mamma er der alltid. Jeg er glad i deg, mamma. Ha en fantastisk bursdag. ♥ 

JEG LØY, egentlig er hun ikke en dag over 25. *smiskesmiske*

AMCAR i Lillestrøm

Stikker på AMCAR messa på Varemessa i Lillestrøm jeg ass, kos dere, hva enn dere skal. Og sorry for superretardert webcam bilde.

Altså..

365-dagers greiene gikk rett til helvete, igjen. Setter den på pause og ser om jeg gidder å fortsette. Og bloggen har jeg helt glemt bort for øyeblikket. For det første er det ferie og jeg jobber med å sove bort så mye av den jeg bare kan. 11-16.juli skal jeg på Hyperion sommerleir. Om noen skal dit, si hei. Også fyller jeg 16 år den 15.juli da. HUSK DET. Selv om jeg ikke er hjemme, da. Vedder på at folk kommer til å glemme det på grunn av HP7pt2 premieren, jeg veit hvert fall om én som gleder seg noe helt sjukt at hu begynner nesten å grine bare av å se traileren. REKK OPP HÅNDA OM DU GLEDER DEG. *rekker opp hånda*

Har fått extentions også, btw, lol. Og bilde er tatt med den nye iPhonen min. HEHEHE. Og jeg lager et utrolig stygt face, og låner de skikkelig støgge solbrillene til Jan-ØisteinSkal blogge ordentlig igjen fremover. Er det noe dere vil jeg skal blogge om? Si meningene mine om? Jeg vil lage et innlegg med mening i ny og ne, så derfor spør jeg.

Si hei om du ser meg på Desucon! (Outfit)

Sånn her vil jeg se ut på Desucon i dag. Så, si hei om du ser meg, og jeg er glemsk, så du må kanskje gi meg litt hint til hvem du er, hvis ikke jeg har snakket med deg mer enn to ganger, prr. (Og rommet er ikke mitt, for å si det sånn...) Nå skal jeg brenne av meg håret. Blogger igjen i kveld, forhåpentligvis da med masse bilder til dere!

Si hei til meg på Desucon, om du skal dra? BARE GJØR DET.

Gammel nok til å være død

jEG HAR IKKE VÆRT FLINK TIL Å BLOGGE DEN SISTE UKEN. hEHE. oI, CAPS LOCK. Har forferdelig med skole og vi begynner på eksamen om to uker. Fredag den 13 er trekkdag liksom. Og da blir det det kjøret, høhø. Jeg har det bra og alt sånn, og koser med meg kjærestepusen min i helgen, hiho. 

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits