Fotografi/Hverdag

Ole Gromm @ Radar Ungdomshus, 9/5/12

Har ikke hatt tid til å blogge før nå, men hei hei, dette er hva jeg gjorde på onsdag! Bandet til kjæresten min spilte på ungdomshuset i Asker og jeg var med som "fotograf" og groupie. De spiller metall, og hvis dere er interesserte kan dere følge de på facebook HER. De er flinkepuser. <3333

10 måneder i dag


I dag har jeg og Marius vært kjærester i 10 helt utrolig fantastiske måneder.  Vi begynte dagen med å koste masse fra vi våknet til vi ble sultne. Senere gikk vi ut og feiret oss selv med is. Hånd i hånd gikk vi rundt i Lillestrøm et par timer og bare nøt solen og hverandres selskap, noe som var kjempekoselig og utrolig deilig. 

Nå er det ikke lenge før jeg skal ta meg en tur i dusjen, øve litt til prøve og legge meg. 
Hva har du gjort denne søndagen? 

Tok med pus på turDro med meg Marius ut en tur. Nå skal jeg se på tv eller noe sånt. Lørdager<33333

Litt fra i går

Var ikke noe flink til å bruke kameraet i går, lol :( Orker ikke skrive noe, er dritsulten. 

Lys

Vi driver med redesign på skolen. Det er dritkjedelig, jeg er kjempetrøtt og skal sove nå. Pulten er full av drit, men w/e.7

Veeel, jeg sa jeg skulle blogge for noen dager(/en uke) siden. Hei, mitt navn er Ellen, jeg er en elendig blogger. Såååå, unskyldningen min er at livet mitt går ut på alt annet enn pc for tiden. Hovedsakelig fordi jeg har andre ting å bedrive tiden med og litt fordi jeg sliter med konstant hodepine. 

Så, jeg og Marius vært kjærester i sju måneder i dag. Alt er helt fantastisk bra og jeg tror(vet) jeg er den lykkeligste og heldigste jenta i verden. Jeg elsker kjæresten min veldig mye og kunne virkelig ikke bedt om noe bedre, hihi. ♥ 

Hekler hele dagen

Føler at det eneste jeg gjør for tiden er å hekle. Uansett hva jeg gjør så sitter jeg med hekletøyet i henda. Det skal være ferdig til 1. februar. Jeg har jævlig dårlig tid og nakken min verker som et helvete. BRB HEKLE 


Hardcore sengeparty

Det er søndag, ukas kjedeligste dag og jeg kom hjem fra pappa for bare noen timer siden. For det meste har denne dagen gått ut på å spille Minecraft og hekle. Har en hekleoppgave som skal leveres 1.februar, oh snap. Nå ligger jeg i senga og hører på Dunderbeist og Opeth mens jeg oppdaterer facebook for hundrede gang i dag. 

HVA PLEIER DU Å GJØRE PÅ SØNDAGER?

Frost

Jeg har ingenting nyttig å komme med. Det er kaldt, men det tror jeg de fleste har fått med seg. HHHHHA DET, A, SNX.
Skole er så fantastisk kjedelig

Denne dagen er kanskje den tregeste dagen på lenge. Trodde klokka var nærmere to. Fuck this shit, slutter ikke før halv fire. Vi har kvalitet og dokumentasjon akkurat nå og vi skal lage en fremføring om en yrkeslinje man kan ta etter første året på Design. Dette er kanskje femte gangen vi har en fremføring om det.

Skjer det noe spennende? 

Fin adventssøndag

Har hatt en veldig rolig og fin søndag! Vanligvis gidder jeg så og si aldri å dra den svære ræva mi ut av senga for å finne på noe på søndager. I dag var jeg fast bestemt på at jeg måtte trene, fordi jeg var syk på torsdag og fikk ikke gjort det da. Flink som jeg er, satte jeg meg på bussen og dro avgårde på trening. Aaaanywhore, etter å ha trent i en time, gikk jeg til kjæresten min, fordi jeg glemte at bussene bare gikk hver halvtime, krevde kos(neida, jeg fikk), og var der i noen timer, iiih koselig. Alt i alt en kjempefin søndag. Prr, lykke. 

HVA HAR SÅ DU DREVET MED ANDRE SØNDAG I ADVENT?
Nå skal jeg faktisk legge meg, for i morra er det faen meg matte fagdag.

Harrytur

I går dro jeg, Marius, mamma, Jon og storebroren min til Sverige for å handle. Synes jeg kjøpte jævlig mye godteri til meg selv, helt til jeg så handlekurven til de andre, hoho, viser seg at jeg er ganske så beskjeden.

Da vi kom hjem var klokken rundt ti, vi pakket ut alle greiene som vi så vidt fikk plass til noe sted. Etter det gikk jeg og Marius opp, og sovnet ganske så søtt, noe som absolutt ikke var med vilje. Han skulle jo hjem. Oh well, vi våknet halv to, og stakkars Jon satt våken og ventet på oss. Fin dag, uansett.

HVA PLEIER DU Å KJØPE NÅR DU ER I SVERIGE?
Denne gangen kjøpte jeg rundt en kilo plukkegodt, en pose never stop, en pose polkagris, en pose jordbærsnører, honningnøtter og et halvt brett 7up. 


En desember uten snø

Tror dette er første gang jeg har gått inn i Desember uten at det har ligget snø på bakken. Trist. I tillegg så regner og blåser det som rene helvete. Vil ha snø. NÅ.

På en annen side så har vel de aller fleste begynt å åpne opp adventskalendrene sine. Jeg har bare åpnet den jeg har hos mamma, har også en hos pappa, men dit skal jeg ikke før neste helg, så.... MASSE LUKER.

HVORDAN KALENDER HAR DU?
Jeg har vanlig sjokoladekalender hos mamma og kinderkalender hos pappa.

Første søndag i advent

Det er adventstid. Har aldri vært så trist som jeg var i dag tidlig av å se fint vær. Sola sto midt på himmelen og man kunne se det grønne gresset. Jeg vil ha snø. SNØ. NÅ. Vanligvis på denne tiden er det -15 grader ute og snødekke på bakken. Håper det kommer, for hvis det ikke blir hvitt til jul, veit jeg ikke om jeg har så lyst til å feire den.

Jeg tror jeg kommer tilbake med ordentlig blogging igjen snart, savner det, selv om jeg er flink til å glemme det. Det blir heller ikke noe bilder i dette innlegget, fordi jeg ikke har kameraet mitt med til pappa denne gangen. Oh well, det blåser som bare faen ute og jeg sitter inne og fryser. Snart blir jeg hentet og skal hjem til mamma. Skal skrive jobbsøknad i kveld også, så får jeg bare håpe på at jeg får napp.

FLER SOM SAVNER SNØ PÅ BAKKEN?

Toving av ull

De siste ukene har vi jobbet med ull. Hovedoppgaven var å lage en parfymeflaske-/vaselignende form, som "kropp" til et troll, eller hva du vil kalle det. Vi tovet hele kroppen, og lagde hode til. Hodet kan tas av, fordi det bare sitter oppi. Poenget var å få frem en personlighet, uten å lage munn på "trollet". Personlgheten er for folk å finne ut av selv ved og se på fargene og formene. Det var faktisk veldig gøy å lage den!

HAR DU DREVET MED TOVING AV ULL FØR?

Hvorfor så tidlig?

Jeg skjønner ikke hvorfor i helvete julevarene kommer i butikken to måneder før jul. Problemet mitt er at jeg elsker julegodteri, da spesielt julemarsipan og julebrus. Jeg har en tendens til å spise og drikke meg lei på det før vi entrer desembermåned. Det er litt trist, egentlig. Får vel prøve hardere å la være, selv om jeg vet det er umulig.

HVA SYNES DU OM AT JULEVARENE KOMMER SÅ TIDLIG?
...her sitter jeg og drikker favorittjulebrusen min, mens jeg klager. Bra, Ellen, bra.

Marimekko og Galleri Godt Gjort

Jeg har glemt bort bloggen med vilje - ingen unnskyldninger.

Klassen har vært på tur til Årnes i dag, for å se på Marimekko(google it) utstillig, før vi stakk tilbake til Lillestrøm for å titte innom Galleri Godt Gjort. Det var egentlig ganske kjedelig.

Reiser på 10års-jubileum!

Mens jeg venter på å bli hentet så tenkte jeg at jeg kunne presse inn et innlegg kjempefort. Har på meg en av de nye kjolene mine for eventen i dag. Gleder meg masse!

HVA HAR DU GJORT/SKAL DU DENNE FREDAGEN?
Pappa og støvsuger i bakgrunnen, aww yeaah.

Typisk

Vi sluttet sånn cirka når vi ville på skolen i dag. Eneste vi gjorde på var å stikke på senteret, spørre tjue folk om å svare på noen spørsmål til en spørreundersøkelse, så fikk vi dra hjem. Var hjemme rundt tolv-ett tiden, tror jeg.

I dag får dere en sang, siden jeg med vilje la fra meg kameraet mitt hjemme og ikke har noen på pcen som er brukbare. Sangen er fin, så det er greit.: 

Ingenting viktig å fortelle dere, vil bare skrive noe

Nå skal jeg skrive noe, oppdatere dere om hva som skjer i livet mitt, kanskje skrive noe spennende for en gang skyld, men jeg har skrivesperre, vet ikke hvordan faen jeg skal formulere en eneste setning. Kameraet mitt blir ikke rørt for tiden, jeg vet ikke hva jeg skal ta bilder av. Gleder meg til frosten setter seg på trærne. Får vel gå en tur og huske på kameraet. Kanskje i morgen, kanskje på mandag.

I tillegg har jeg lovet dere videoblogg, hva faen, liksom? Har fri torsdag den tjuende, den kommer nok ut da, hvis jeg ikke finner ut at jeg har masse tid en dag før torsdag. Ingenting er sikkert, bortsett fra at det er 10 års-jubileet til SKSF neste fredag, og at jeg skal i bursdag dagen etter. 

Jeg ønsker meg forresten en Macbook, så jeg slipper å konvertere videoene fra kameraet mitt til andre filer, i tillegg er det mye bedre for bilderedigering, så... Bare å spare, det! Hvorfor er Canon så jævla mongo, uansett, egentlig?

Ellers har jeg det helt supert for tiden! Lykkelig, glad og forelsket, hihi. Kjæresten min kommer hit i morgen, jeg gleder meg til å kose masse med han, får ikke nok. 

Leste dere det der^, så skal dere få masse creds.
HVA ER DET SOM SKJER I DITT INNHOLDSRIKE LIV, DA?


Tidlig hjemme

Vi sluttet tidlig i dag, fordi læreren vi skulle ha de to siste timene ble syk og dro hjem. Siden jeg ikke skal noe spesielt i dag, så blir jeg nok bare sittende inne og fikse på designet til Stine fra klassen, som skal begynne å blogge igjen. Da har jeg hvert fall noe å gjøre resten av dagen. 

HVA SKAL DU I DAG? 
Liker håret mitt i dag forresten...(Orker ikke ta ordentlige bilder):

Morn

God morgen til dere. Tar bussen som går om ca en halvtime. Vil ikke på skolen, vi slutter 16.35 i dag. Får ikke blitt med på gymmen i dag heller fordi vi har badminton - som betyr at jeg kan få skulderen ut av ledd, utrolig hvor lite som skal til. Hypermobile Ellen.

ANDRE SOM TAR BUSS TIL SKOLEN? 

Så lite kreativ

Lurer på hvor lysten til noe som helst ble av. Alt jeg gjør for tiden er å sitte inne, spille, spise og sove. Hvor ble det av lysten til å gjøre ting? Ta bilder, fikse bloggdesign, blogge, være kreativ, dra ut, hva som helst. Hvor?

ER JEG DEN ENESTE MED SLIKE PERIODER? Håper noe av det kommer tilbake når skolen begynner og jeg MÅ ut.

Regnvær

Jeg elsker regn, så lenge jeg slipper å gå ute i det. Foretrekker faktisk snø fremfor regn, blir ikke like fort vått. Snart er det vinter. 

Høstferien har bestått av..

Marius, Pappa, Susann, Oslo, World of Warcraft og litt mer Marius. Vil si jeg har fått mer ut av ferien en hva jeg trodde, trodde helt seriøst at jeg ville bli sittende inne HELE ferien med bare gaming, spising og soving. Ble vel fortsatt litt vel mye World of Warcraft, men... Gleder meg til jul allerede, faen som jeg hater å komme i julestemning for tidlig. 

FÅTT NOE UT AV FERIEN? Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med storebroren min, vi skal se Paranormal Activity 2. ELSK 

Snart video

Ligger i senga og er feit. Driver og skal redigere en satans video, men dette her tar jo årevis. Skulle jo vise dere kjolene for et par dager siden, men det skjedde jo ikke. Derfor får dere det på video i dag istedet. Vær tålmodige, den kommer så snart den er ferdig.

Oslotur

For ikke så alt for lenge siden kom jeg hjem fra Oslo. Mamma og Jon tok meg med på Naughty Shadows og jeg fikk svidd av litt penger, endelig! Masse nye kjoler, et skjørt og en bluse, dritfornøyd. Noen som vil se? Kjøpte selvfølgelig pocky mens jeg var i Oslo også, denne gangen falt jeg på pocky med mørk sjokolade og knuste mandler og pocky med lys og mørk sjokolade.

HVA HAR DU GJORT DENNE LØRDAGEN?

Her har du noe mer å le av

Jeg har absolutt ingenting nyttig eller viktig å meddele. Tror at noen har kastet Conversene mine, forresten. Greit nok, de var skikkelig fillete, men det er jo da de er best å gå i, faen ass. Nå er det fuckings ferie også, endelig!

HAR DU FERIE? SKAL DU NOE I FERIEN? Jeg vet hvert fall at jeg skal spille masse WoW, sove og leke med folk.


Hyttetur

Det var kjempekoselig på hyttetur med de beste folkene i verden. Laiven var kjempemorsom, og jeg koste meg masse. Kameraet ble ikke akkurat brukt flittig, men.


STORT

SKSF hyttetur

I dag stikker jeg på hyttetur med SKSF(Skedsmokorset Spillforening). Siden det ikke finnes internett langt utti skauuen så kommer jeg heller ikke til å blogge. Jeg tar med kamera, og forhåpentligvis husker jeg på at jeg har det med også. Helgen kommer til å inneholde masse brettspill og en laiv(/larp - live action roleplay). Gleder meg. I tillegg skal kjæresten min være med, prrrrrrr.

HVA SKAL DU I HELGEN? 
Elsker forresten hvordan bildene mine så og si aldri har noe med innlegget å gjøre, yess, stoff!:


Får vel blogge litt, vel

Hei(Tror det var første gang i historien jeg starter et blogginnlegg med bare "Hei". Kanskje, er ikke sikker. Uorginalt, fuck yeah). Skolen bare "HEI, HER HAR DU MASSE OPPGAVER OG LEKSER OG INNLEVERINGER, DET SKAL VÆRE FERDIG OM EN UKE, LYKKE TIL!" og jeg bare nailer alt. LOL TULLA, har ikke vært flink jente å gjort ferdig matteleksa. Skamme seg. :( Er så glad jeg ikke går studiespes, da hadde jeg vel druknet i lekser. 

HVILKEN LINJE GÅR DU? Har forresten fått ny favorittkjeks, veit bare at den er helt jævlig billig på Rema nede hos meg, prr:

Krøller

Skal til Marius i dag. Lillebroren hans skal ha bursdaglag, så halve slekta dems kommer, yessda. Jeg har skaffet meg krølltang, da, så jeg har krøller i dag. Det er skikkelig uvandt, herregud. Jeg tar med meg kamera, men jeg vet ikke om jeg husker å bruke det, vi får nå se.

HVEM SKAL HVA I DAG?

Drømmefanger

Våknet av at jeg var helt dødvarm og hadde helt sinnsyke magesmerter klokken halv seks i natt, så jeg ble hjemme. Ligger i senga og prøver å slappe helt av, mens jeg hoster ut innvollene mine.

Skal til pappa i helgen, det blir koselig. Er så pappadalt, holysh-. Pappa. ♥ Om et par timer tenker jeg nok at jeg hopper i dusjen og pakker greiene mine, så blir jeg hentet av pappa når han er ferdig på jobb.

ANDRE SOM HAR BLITT FORKJØLET?

Kos

Mamma bare: "Du blir hjemme fra skolen i dag du, Ellen!" Jeg bare: "LOL NOPE!" Feber eller ei, jeg skulle på skolen i dag for jeg skulle ha med meg pus hjem, uh yeh. Snart blir det innkjøp av masse 50's-ish klær også, herregud, kommer til å se ut som den 50-tallshora til slutt, faen som jeg elsker 50-tallet. ALT ER PERFEKT.

Jeg har det så bra nå. Kan ikke be om noe bedre. Føler jeg bare skriver kliss for tiden, men faen, jeg er forelska. Uansett er vi søte. ♥

Innholdsrike dager

Sitter i senga mi i dag også, da. Skulle egentlig ha fagdag i gym på skolen i dag, men jeg droppet det ganske lett i og med at jeg har så sinnsykt sår hals og hoster mye. Så i dag har jeg istedenfor ryddet rommet og fikset litt klesvask og slike ting som må fikses. Nå skal jeg bare fortsette å surre rundt på Facebook og tygge halspastiller, så blir det nok litt WoW seinere også.

HVA SKJER A? 


Iste bekjemper sår halsHEHE TAR MASSE STYGGE BILDER MED DEN NYE LINSA MI BARE FOR Å TESTE DEN. Nå skal jeg tygge halspastiller til jeg spyr, btw.

Ny kameralinse
 
Vært i Drøbak med klassen i dag, Follo Museum for å være helt presis. Museer er ikke helt greia mi, ass. Når jeg kom meg til Lillestrøm fant jeg linse da, endelig! Og jeg hadde penger til den, så jeg var ikke vanskelig og be. Har så vidt fått brukt den bittelitt, så jeg skal nok snart ut en tur for å prøve den litt mer. 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Griseand

Skulle egentlig vært i konfirmasjon i dag, men det skjedde ikke fordi jeg er dårlig. Istedenfor ligger jeg i senga mi, forever alone og gamer WoW, mens jeg tenker på hvor koselig det hadde vært og ha kjæresten min her sammen med meg. The power of sickness, ass, gjør verden bare kjedelig. 

HVA SKJER A? Jeg ligger jo her, stirrer rett frem og hva ser jeg på? Den mest creepy badeanda jeg har vært borti. Eller, jeg synes badeender er dritekle uansett, creepy shit's creepy, liksom.:

Novelleanalyse og masse lekser

Siden engelsklæreren er borte fra skolen fordi han er sjuk, så slapp vi siste timen i dag. Klassen min slutta 14.00 isteden for 15.00, men jeg sitter nå på skolen enda.  Matte lekse, engelsk lekse, design lekse og skrive ferdig en novelleanalyse skal jeg gjøre mens jeg venter på at Marius slutter om en time. Med facebooks distraksjoner tror jeg ikke at jeg blir ferdig akkurat, men jeg har jo egentlig hele helga på meg også, da, så.

SKAL DU NOE SPESIELT I HELGEN? Jeg vet hvert fall at jeg skal spille så mye WoW jeg kan og sove en hel del. Jeg er så nerd.

En måned med kjæresten min i dag *hjerte*

En måned siden jeg og pus ble kjærester i dag, wii! Har vært og nusset litt på han tidligere i dag, aww yeah. Gleder meg til i morgen, da er det "Britisk Aften"(med fine klær, te og kjeks og sånt) på SKSF og Marius - kommer i dress, omgjizzilovethis. Jeg skal ha på meg ballkjolen min, så vi blir bare helt gjennomført perfekt par liksom. Hihi, se så kjekk han er!:

(Sånn går det forresten når du tar bilder av deg selv med kameraet mitt og ikke sletter bildene etterpå, så vet du det.)

GLAD I DEG, KJÆRESTEN MIN, DU ER BEST! 

God morgen

Nå er det like før jeg løper ut døra for å rekke bussen. Skolen begynner halv ni som vanlig, men vi slutter 16.35, noe som vil si at denne dagen blir bare helt møkkalang. Som om jeg ikke hatet mandager nok fra før. 

HVA SKAL DU I DAG? Og her har dere også et stygt, uklart, høykontrast bilde av meg, yess. God morgen!:

Roser

Nettopp vært å kjøpt nytt hardcase til iPhonen min, det er svart med roser på, jeg elsker roser. Den gamle har fått seg et par smell i bakken, så den hadde begynt å sprekke, så det var på tide med nytt. Resten av dagen skal ikke brukes på annet enn å chille og spille WoW, det er hvert fall sikkert.

HVA HAR/SKAL DERE BRUKT/BRUKE LØRDAGEN PÅ? 

Tusenfryd og apelyder +vlog

Tok masse stygge bilder og laget en videoblogg i går, ass. Unnskyld for at jeg er syk, hes og høres ut som en mann på vloggen forresten, i tillegg virker jeg helt borte, bare sånn det er noen ganger:

For første gang på lenge

Jeg gjør lekser, noe jeg er ganske sikker på at jeg ikke har gjort siden åttende. Det er faen meg helt utrolig, men jeg lovte meg selv å skjerpe meg på videregående, får se hvordan det går. Når jeg er ferdig blir det party. Party i form av World of Warcraft siden pappa er snill å kjøper gametime til meg. ELSKER LIVET.

SKJER A? Bildet under viser bare hvor mye jeg hater matte forresten.

Sløse litt penger

Skolen har vært helt sjukt chill i dag, herregud som jeg elsker vidregående. Har ikke sidemål heller, fordi jeg går Design, ikke har jeg religion eller geografi/sammfunsfag heller, bare fag jeg liker, wii. Vi har tilogmed egen mattebok tilrettelagt for Design og Håndverk, hallelujah.

Om ikke så alt, alt for lenge så skal jeg på sentret og møte Marius. Han skal være pyntegjenstanden min mens jeg shopper klær. HATER å shoppe, jeg er så ubesluttsom, så jeg finner nesten aldri noe. Seriøst, finner jeg ikke noe denne gangen, gir jeg opp og går naken resten av livet istedet.

SYNES DU DET ER GØY Å DRA PÅ SHOPPING?

Ut på tur

Sitter hos pappa nå og har nesten nettopp spist tomatsuppe med pølsebiter til middag, det skal jeg si deg gjorde godt i magen min. Snart skal jeg ta meg en tur ut, helt alene. Jeg skal ut å jogge nemlig, så sporty er jeg! Da får jeg litt tid til å tenke over ting og tang også, det er jo fint. 

LIKER DU Å GÅ/JOGGE EN TUR?

Regnet dreper deg

Jeg skulle ha surret rundt hjemme i dag bare, sånn egentlig, siden jeg har vært meget syk, hoster masse og det kjennes ut som jeg har en klemme på hodet som bare presser skallen min sammen. MEN: Ut det måtte jeg, så jeg fikset meg og kledde på meg, dro på skolen(ironiskt nok, ja, den jeg har droppet i dag pga sykdom) for å sjekke om stipendet mitt hadde kommet, og til min store skuffelse var det ikke kommet enda. Skal spørre på kontoret hver eneste dag denne uka har jeg bestemt meg for. De kommer til å bli så lei av meg og til slutt at de kaster meg ut, yess! Uansett, så dro jeg hjem etter å ha nusset litt på kjæresten min. For jeg er jo ikke dum, jeg kom jo selvfølgelig i friminuttet. 

Snart kommer papsen min, og jeg skal være hos han hele uken! Gleder meg som en liten unge - ikke bare kan jeg sove en time lenger, men jeg slipper å sitte på bussen i tre kvarter, det tar liksom 10 minutter, eller noe. DIGG! Og siden dette ble et langt innlegg skal jeg faktisk avslutte med: HA DET BRA.

HVA HAR DU GJORT I DAG DA?

Siden sist

Mye å gjøre på skolen for tiden, vi har en innlevering allerede i morgen, som jeg så vidt har begynt fordi jeg har sittet på skolen to dager i strekk med feber, før jeg valgte å stikke hjem tredje dag, siden jeg ikke orket mer. På onsdag var vi på Folkemuseet og Vikingmuseet med hele 1DH, egentlig ganske uinteressant, siden jeg har vært der hundre ganger før sånn ca. 

I går tok jeg med meg Kira(ene bikkja vår) til kjæresten min og var der hele dagen, hihi, det var koselig. Og jeg skal til Marius i dag også, såååååååå jeg stikker å fikser meg, så blir det party, til tross for at jeg er helt sjukt forkjølet.

Venter, wiii

Sluttet på skolen klokka kvart på fire i dag, nå venter jeg på Marius som slutter fem over halv fem. Sitter ute i sola og surrer på facebook, siden jeg ikke har noe bedre å gjøre. Sykt chill, med tanke på at jeg har vært syk i hele dag, har slitt meg gjennom feber, nakkesmerter og hodepine i hele dag, ENDELIG litt ordentlig luft.

HAR DU GJORT NOE SPENNENDE I DAG/SKAL DU NOE SPENNENDE? 

lolstygtredigertbildeavskolen

God morgen

Jeg våknet rundt halv elleve i dag tror jeg, og har ikke surret meg på pcen før nå. Snart er jeg ferdig å installere World of Warcraft, da blir det gaming helvete før jeg drar til Sàve, som skal feire bursdagen sin i dag. Tar med kameraet, så det blir vel noen bilder - håper jeg. Skal også overnatte, wii. 

HVA SKAL DU I DAG?

Skole, skole og mer skole

Første skoledag var grei den, vi sluttet klokken halv tolv eller noe i går tror jeg, også surra jeg rundt på skolen og snakket med folk før jeg havnet på bussen halv ett. Sykt chill og være hjemme tidlig, sovnet med en gang jeg satte meg i sofaen. 

I dag derimot, har vi både fått bøker, startpakke og skolepc! Det er den jeg blogger i fra nå, og det blir vel den jeg kommer til å bruke fremover, hvis jeg gidder og drasse den med meg hjem fra skolen - den andre begynner å bli litt sliten, ser dere. Uansett så tror jeg at jeg kommer til å trives i klassen jeg har havnet i, jeg går Design og Håndverk for de som ikke har fått med seg det.
Gikk meg også en tur istad, med den store svarte hettegenseren til pappa, følte meg litt dyster der jeg gikk helsvart. Det regnet og begynte å tordne, så jeg løp hjem siden jeg er pissredd for torden. I tillegg ville jeg ikke at kameraet skulle bli gjennomvått. LANGTINNLEGGDONE.

Begynt på skolen enda?

De nærmeste dagene

Okey, så jeg kjenner én person jeg kommer i klasse med, og kjæresten min reiser til Polen i morgen og blir borte i noen dager fordi bandet hans skal spille en gig. Jeg har fått tv på rommet, noe som vil si Disney Channel i bakgrunnen hele dagen lang, mens jeg sitter på pc'n.... De som bor her hjemme kommer ikke til å se meg lenger, jeg kommer til å være stuck på rommet mitt for alltid. Eller, eneste unntaket blir skolen da, som begynner i morgen. Kom på nå at jeg har glemt å søke stipend også, FAEN.


TV'en min <333

Beviser at jeg var oppe klokka åtte i dag, å så trøtt.

Søteste Marte har vært i London og kjøpte med seg denne koppen hjem til meg, Marte er for søt. <3

Skole på torsdag

Gleder meg faktisk til at skolen starter på torsdag! Driver og oppdaderer itslearning for å finne ut hvilken klasse jeg kommer i, men det går treigt. Itslearning er så tilbakestående.

Nå skal jeg møte Marte, så jeg må løpe! Har ikke sett henne hele sommerferien, så nå gleder jeg meg til å se henne igjen. Hun skal moses litt sånn halvveis til døde, ikke noe verre enn det. (:

Skal, skal ikke?

Jeg er hos Susann, endelig. Har ikke sett henne hele sommerferien, uæh. ANYWHORE, hu sitter og fikser websiden sin, så jeg begynner å lure på om ikke jeg skal fikse bloggen litt, siden det frister helt sjukt. Eneste som er litt trist er at begynner jeg nå, er ikke jeg ferdig før om noen timer, NÅR skal jeg sove liksom? Aldri.


LatLegger ut skikkelig lite bilder for tiden altså. Isteden for mangel på inispirasjon liker jeg å kalle det for latskap, siden det er egentlig bare det, det er. Kunne sikkert fått til mye fint jeg hadde blitt fornøyd med, hadde jeg bare giddet å dra frem kameraet fra veska hver gang jeg ser et pent motiv. 

Uansett, jeg gleder meg til skolen begynner nå, og ikke minst til vennene mine kommer hjem fra ferie, og blir hjemme. Savner folk. Tror Susannpus kommer hjem i dag, så jeg skal prøve å få kidnappet henne så fort jeg får tid, mye å gjøre i og med at jeg skal male camping-delen på lastebilen til mamma for cash.

Nå skal jeg spise middag, god natt.

SCOREVet jeg er skikkelig usexy på bilde, men hils på Marius, han har skjegg, prr. Vi bare: Offisielt sammen i går. SCORE(Gratulèr oss, vi er søte). ♥

Nå skal jeg rette ut håret, selv om det egentlig ikke er nødvendig siden det regner og vil bli like stygt igjen med en gang jeg går ut. La oss håpe hetta på jakka mi gjør saken bedre. Eller bare la oss håpe været ikke er like satan når jeg forsvinner ut døra, selv om det er lite trolig. Uansett så skal jeg besøke kjæresten min, så alt er verdt det, liksom. ♥ 

Kjedeinnlegg

Eneste bilde jeg har tatt i ferien tror jeg, har ikke orket og drasse rundt på kamera i regnvær, men nå begynner sola og komme, da blir det nok litt fler ordentlige bilder, yess!

For øyeblikket går livet mitt ut på The Sims 2, Harry Potter, The L Word og Marius. Har ikke noe liv, men det er greit, fordi jeg koser meg liksom, fuck yea. Nå venter jeg bare på at vennene mine skal komme seg til helvete hjem fra ferie, savner de. Kort innlegg er kort, nå stikker jeg snart til Marius, wii.

Kthxbye.

Sommerferie

Etter en uoffesiell bloggpause, så skal jeg egentlig bare si ifra at jeg kommer ikke tilbake før sommerferien er over regner jeg med. Hvert fall ikke for fullt. Til tross for konstant regn så har ferien vært bra, jeg koser meg og sover en hel masse. 

Litt i sjokk etter hva som har skjedd i Oslo/Utøya. Jeg er usikker på om det er noen jeg kjenner som er savnet, så venter bare på litt info egentlig. Skal ikke uttale meg så mye om det her, fordi hundre folk har skrevet det samme som jeg eventuelt skulle skrevet her. Jeg bryr meg, det er det viktigste.Kjenner jeg gleder meg til å bytte design her ass........

Konsert med skeiv ungdom

Skeiv ungdom er på Hove samtidig som oss og de ba oss til å se på konserten DERES. Koselig!

Nettopp reist fra Oslo!

Hyperion sommerleir, here we come.

Nå skal jeg banke Annika, brb.

Om ca 5 timer er vi fremme...

Blogg.no-app

Tester blogg.no-appen, som nok blir min venn mens jeg er på Hyperion sommerleir.

#12Dag 12 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Bror min og dama/Victor og Emily fra Corpse Bride!

Desucon 6

Kjempebra dag! Hatt det kjempegøy, og susa rundt og tatt bilder. Broren min og dama hans cosplayet Victor og Emily fra Corpse Bride, og de kommer som dagens bilde, siden de var så fantastisk søte.

Jeg var heldig da, siden billettene egentlig var utsolgt når jeg kom, det var ikke plass til fler, og det var egentlig bare å dra hjem, men så kommer mannen å sier at det er greit å slippe inn hundre til, så jeg bare løp over i den lille køen som var igjen og fant noen venner, stod der og ble telt som nummer førtini. Jeg var i ekstase et sekund, haha.

Noen som var på Desucon i dag?

#11Dag 11 - Canon EOS 550D + 18-55mm + f/3.5-5.6 - Pappa ga meg fem sugerør, han er søt.

Middag med pappa

Jeg klarte å overtale pappa til å dra å kjøpe ny skrivebok i dag isteden for i morgen, siden i morgen rekker jeg ikke. Samtidig som vi var på sentret ble det spontan-bestemt at vi skulle dra på Egon å spise middag. Jeg spiste en "Havets Salat" og pappa spiste noe biff-greier, nam nam. 

I morgen drar jeg på Desucon, sammen med min bror og dama hans. Blir vel surrende rundt der hele dagen, skal ikke kle meg ut som noe spesielt. Kommer til å ha på meg kjole med stort skjørt, og se skikkelig emo ut bare, ikke værre enn det. Kutt kutt. Skal du på Desucon i morgen og/eller søndag?

#10Dag 10 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6

Jekyll & Hyde

Vært på Jessheim med Paul i dag. Vi surret rundt i Jessheim sentrum og snakket om alle mulige ting, bomsa hjem til han også fikk jeg høre på noe av musikken han og bandet driver å fikser, prr, de er flinke. Klokka åtte møtte jeg mamma på Jekyll & Hyde i Lillestrøm. Mamma foret meg med burger, mens hun drakk kaffe og vekslet ord med en god venninne. Fin dag! Nyter sommerferien, til tross for regnet.#9Dag 9 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Kameraet mitt gikk tom for strøm før jeg fikk tatt noe seriøst, så det ble bare bilde av Jan-Øistein, siden det er det eneste jeg fikk tatt i dag.

#8

Dag 8 - Canon EOD 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Migrene i dag, null blogging og jeg gidder ikke unnskylde meg.

#7Dag 7 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Spist litt mye kake i dag kjenner jeg.

Parkfest + Vitemål + McDonalds

For sliten til å skrive noe egentlig, har hatt en knallbra dag, og skal fortsette å kose meg med The Sims 3 i natt. Ingen fant avrusing til meg nei, ups, stakkars. Superhappy med firer på skriftlig eksamen matte! Gleder meg til Vidregående nå, wee. Kommer til å savne gamleklassen da, men tror jeg overlever.#6

Dag 6 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Jeg liker blomster...

Sløvedag

Eneste jeg har gjort i dag er å se på film, spist, lest Harry Potter og spilt Sims. Jeg er en jævla nerd, og trenger hjelp til avvending. Noen som veit om en billig Sims-avvending? I needz it da, for å si det sånn. Har bodd i pysjbuksa mi i dag også, mh, elsker den. Nå skal jeg fortsette å drepe simmene mine, ha det.

#5Dag 5 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Skal blogge ordentlig igjen i morgen!

#4

Dag 4 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Vi har vært på Peppez med klassen i dag.

#3

Dag 3 - Canon EOD 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Kira, jenta mi. ♥

Ferdig med grunnskolen

Da var jeg ferdig med grunnskolen, hvert fall arbeidet. Nå er det to skoledager igjen før det er sommerferie, prr, digg. Fikk firer på muntlig eksamen, klager ikke! Faktisk ganske fornøyd, selv om noe kunne gått bedre. Vitnemålsutdeling på mandag, gruer meg til å se hva jeg fikk på skriflig eksamen(matte det óg). Blogger senere, nå skal jeg spille The Sims 3, så kos dere med bildene. 

Noen som gleder seg til sommerferie? :D

#2Dag 2 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6

Matte muntlig eksamen

Først: Nå begynner jeg å bli grådig irritert på at noen av bildene blir ødelagte på bloggene til folk, fordi nettet er tilbakestående. Og bildene er fra i går, men det spiller vel ingen rolle, blir vel et innlegg til utover kvelden, oh wait, det blir det UANSETT, siden jeg har begynt 365 prosjektet.

Jeg og Susann kom opp i matte muntlig eksamen, og vi trakk statistikk som hovedtema. Kommet et stykke nå, og ikke så alt for mye igjen, hiih. Håper dette går bra! Har en skikkelig god følelse på at det kommer til å gå bra også egentlig. Siden vi har en helt fantastisk historie, lolol. Klokken 10.30 i morgen så står vi der, redd jeg kommer til å nyse sensoren i trynet, siden jeg begynner å bli forkjølet.

Hva kom du opp i muntlig eksamen?

#1

Tenkte jeg skulle prøve meg på 365 project for andre gang. Ga opp på noen og tjue sist gang, hvor lenge holder jeg nå? Jeg og Susann skal se hvem som holder lengst, lol. Ønsk meg/oss lykke til!

Dag 1 - Canon EOS 550D + Sigma 70-300mm f/4-5.6

Hundekjeks?

Jeg husker ikke hva den blomsten heter, jeg. Hundekjeks er det hvert fall folk kaller den, så. Jeg har ikke gjort noe annet enn å se ferdig sesong fire av The L Word i dag, vært hjemmom en tur og spist på McDonalds, fordi jeg ønsker å bli feit. Nå skal jeg dusje, så vi snakkes eller blogges eller whatever, senere. Peace out.

Drikk det opp

Jeg var hos frisøren på torsdag, har ikke klipt så mye, men fått litt mer form og sånn. Og pannelugg, som jeg virkelig gleder meg til vokser litt ut, så den blir perfekt slik jeg vil ha den. Jeg var å så den siste Pirates of the Caribbean filmen i går, med Kasper. Den var bra, prr, jeg elsker Captain Jack Sparrow og Captain Barbossa og Captain Blackbeard, ogogogogog... Ok, jeg elsker sjørøvere generelt, de er fete.

SLUTT. Å. REGN.

JordbærLekt på kulturhuset på Lørenskog med Marte, Oscar og Sondre i dag. Før jeg og Marte dro til Lillestrøm og lekte der. Så deilig å ha fri. Kom hjem fra Skedsmokorset Spillforening (SKSF), for en halvtime siden eller noe fordi jeg har World of Warcrat abstninenser og bloggabstinenser så jeg og Helena dro hjem tidlig for å nerde masse. HUN HAR SPIST ALL JORDBÆREN DA, MEN DET ER GREIT FORDI JEG ER GLAD I HENNE FOR DET.

Oslolok

Kommer ikke opp i muntlig før neste uke! Så jeg har fri til neste tirsdag, sinnsykt deilig. Har nesten ikke rukket å være på skolen en gang, før det blir en typ ferie igjen, elsker livet mitt. Og før jeg fappa til Oslo i dag loket jeg rundt i en skog og fikk ingen fine bilder nesten siden det har vært grått i hele dag. MEN! Det var skikkelig deilig å sitte der og bare høre fuglekvitter, prr. Når jeg kom til Oslo så møtte jeg Kasper, yay. Vi loka rundt i Slottsparken og spiste kake. Det var kjempekoselig, wee.NebbursvollenVar på Nebbursvollen med klassen i dag, lol. Var der i en og en halv time før det begynte å pøse ned, og vi fikk dra hjem. Jeg, Susann, Simen, Maral, Marte og Rebecca rulla rundt i Lillestrøm ganske lenge siden vi er feite, og jeg fant en liten skatt på Fretex, prr. Så forlot alle oss litt etter litt, til slutt var det bare Marte og jeg som bomsa rundt. Vi kjøpte pocky og tittet på sko og klær på Torvet. Pantet flasker for to-hundrelappen i dag også, det var digg, nå blir det party.Hjemme fra hyttetur med SKSF

Ut fra hytta jentene lå på så det sånn her ut *peke på bilde over*. Det var kjempegøy på hyttetur i helgen! Tror aldri det har vært så digg å være borte fra internett og godt bortgjemt inni skogen hvor ingen kan finne oss. Det var kjempepent der, vi grilla og vi badaKALDT, vi spilte rollespill og brettspill, prr. Lørdag kveld, så var det laiv, altså et live-rollespill. Jeg var journalist som kom med en detektiv og bodyguard(selvfølgelig) utenbys fra og vi skulle finne ut om en forsvunnet journalist. Det var horror-inspirert og på 1920-tallet, og jeg hadde det fantastisk morsomt. FRRRRRP MANNSKJIT. 

God natt.

Bodum

Den siste tiden har jeg for det meste brukt på å drikke kaffe(les: snylte på kaffemaskinen til Susann). Før eksamen kjøpte vi sånn varmekopp fra Bodum, den var på salg, og er virkelig verdt pengene, uansett. Da ble det kaffe på eksamen ogogog kaffe hver dag mens man busser til skolen, yesyes.

Jeg kommer til å bli fraværende i helgen, i og med at jeg skal på hyttetur med SKSF. Skal fullade kameraet mitt og ta det med meg, så kanskje det blir et lite bildedryss når jeg kommer hjem. Skal bli flinkere til å poste innlegg oftere, siden jeg tar egentlig ganske mye bilder for tiden, det er bare det at jeg får aldri ut fingern og blogger. Skylder på eksamen og annet arbeid - fffffffrrrrrrrrpppppppp.   

Bildedryss syttende mai

Jeg vedder på at ingen andre enn jeg fikk grønne vafler på 17.Mai. Bildene kom sent, men bedre sent enn aldri. Har hatt matteeksamen og vært kjempe opptatt dame, så. Kos dere med bildene, skal slutte å være så fraværende snart, siden nå er jeg ferdig med eksamen, for en stund i hvert fall - helt til muntlig begynner.

Here we go

Lenge siden, heisann. Utrolig nok tar jeg veldig mye bilder for tiden, og ingen er brukbare føler jeg. Æsj, insipirasjonsmangel. Uansett, så har jeg vært hos pus i helgen, da. Det var koselig, vi satt ute og spiste is i varmen, namnam. Også så vi på Eurovision, har fått Tyskland sin sang på hjernen, faen. Nå er jeg hos pappa da og skal være her til 17.mai. Og nå er det pizzatime. Kom forresten opp i matte skriftlig eksamen, fml. Jaja, blogges senere, eller noe.

Driver å fikser nytt design da, så snart blir det vel noe nytt her, yay.

Like a boss

Masse bilder det skulle være av meg for tiden da, eh lol. Har så mye å gjøre at jeg blir gal. Er med i årbok-komitéen på skolen. Og siden Susann skal lage hele selv, og jeg er kul så har vi shitloads å gjøre. Utrolig at tiden strekker til noe som helst. Vi er veldig godt i gang da, heldigvis, og er nok ikke lenge til vi har alt vi trenger, så var det bare å sette det sammen, ups. I tillegg trekker vi fag til eksamen på fredag, er så glad det er langhelg før vi skal ha eksamen. Skulle fortsatt ønske jeg hadde et døgn på tretti timer, kanskje jeg ikke hadde stresst så mye. Hmf.

Mye å gjøre før skoleslutt? 

Bipeti bapeti boopetiJeg er hos Susann, vi har tatt litt bilder og shit, heh. Vi har ikke gjort så alt for mye annet. Susann sitter å spiller Assassins Creed da og jeg tror jeg skal spille litt WoW. Har ingenting spesielt og fortelle dere annet enn at jeg ikke har gjort en shit på en oppgave jeg skal levere i morgen, ops. Fint å få oppgavearket, huhu.

PlaytimeFør jeg ble hentet av stefaren min i dag klokken tre, etter skolen, lekte jeg litt med Marte og Maral OG REBIKAKE(fotograf på gruppebildene). Vi bare monget fra Metro til Triaden for å se på notisbøker som er sinnsykt fine, også sa vi ha det på vei tilbake fordi jeg ble hentet. Også vet jeg at jeg tar meg utrolig godt ut på alle bildene...

World of WhateverSitter å spiller WoW. Har ikke planer om å gjøre shit i dag. Har farget håret da, og skal se på Harry Potter and the Goblet of Fire på TvNorge om fem minutter. Skulle bare si hei og si at jeg lever, koser meg og blir feit på snop, nam nam. Ha det, og ha en fortsatt fin påske da, spis mye ekkel mat. *VINKE*

Easteregg

Helene har vært her i natt, det var skikkelig koselig, vi koste masse, hihi. Har vært på farta halve dagen, masse butikken og en tur til Oslo for å følge pus til toget. I kveld skal jeg farge håret. Blir så deilig å få det helsvart igjen. Fikk påskeegg av pappa i dag og da, som jeg fylte selv, haha. Han kjøpte egget og godteriet, men jeg valgte godteriet og plukket det ut selv, lol. Og nå skal jeg se på Toystory 3, mens pappa lager middag, buhbye.

EgonJeg kom nesten nettopp hjem fra Egon med pappa! Pappa var søt og bare "Vi drar ut å spiser i dag vi, Ellen!" Glad og blid dro vi dit og spiste kjempegod middag, og jeg klarte å dytte i meg et Oreokakestykke til dessert, var så vidt da, lol. Også har jeg funnet en måte å redigere bildene mine på, lol. Kanskje jeg begynner å bruke den, siden jeg liker sånne "vintage-lignende" bilder. Brb, popcorn og film.

Don't you ever, ever feel like you're nothing

Det begynner å bli ganske ille, når jeg sitter inne med teppe på, NÅ som det er så fint vær - og fryser. Er ikke syk, bare sliten. Ferien går så forbanna fort, det er ikke gøy en gang. Jeg vil ikke at ferien skal være over før jeg rekker å slappe av liksom. Har egentlig prioritert påsken til å gjøre minst mulig. Kan hende jeg får besøk av sexy i morgen, men vet ikke om vi får lov enda(?). Har planlagt å lese masse Harry Potter da, men jeg må hente bok fire, siden jeg leste ut bok tre for bare en time siden. ABSTINENSER. Hva skal du i påsken?

Cake and ears

Spist kake til frokost og kake til lunsj i dag, nam nam, ferdig gulrotkake fra butikken. Også har jeg endelig klart å presse igjennom så jeg har seks millimeter hull i det ene øret. Det andre er litt vondt, men det er ikke lenge før det også er seks! Målet er åtte millimeter, så derfor har jeg tatt med meg i røde spiralene som er åtte millimeter, i tillfelle jeg kan begynne før ferien er over, hihi. Utvide, utvide, utvide! Er hos pappa i ferien om noen lurte på det. PAAAAAAAAAAAARTY!!!!!!!!!111one

Swan Princess

Vært trist i dag, siden jeg måtte si ha det til kjæresten min som har vært her siden fredag, kost masse hele helgen og vært søte. Etter at jeg kom tilbake fra Oslo, har jeg spist masse is og gått tur med Kira, siden hun er dum og har løpetid og må gå på tur alene. Også har vi sett på Svaneprinsessen, aldri sett den på engelsk fordi det er åtti år siden jeg så den sist, hyuhyu, så det var rart. Jordbær, brus og annen snacks, namnam.

FlowersHei, igjen! For det første, så har jeg sett hestehov for første gang i år, yay, snart er det sommer. Og hvem faen bygger en "hytte/hule" eller hva man skal kalle det, vedsiden av en fotballbane? Og hvorfor ligger det masse korker overalt vedsiden av veien? Merker hvert fall at snøen har blitt borte, siden det er pissvått på gresset, og alt søppelet har kommet frem. Gleder meg til Mai, da pleier det å være ganske søppelfritt og tørt, kanskje litt grønnere også! Uansett så går det mot sommer, å som jeg gleder meg! Helenepus er også på vei til meg nå, gleder meg til å se kjæresten min. ♥ 

Disco

Vi er endelig ferdig med stygge, stygge prøvemuntlig, og vi fikk fem, så flinke er vi. Når vi kom hjem, hadde linsa til Susann disko, også malte hun masse, også var det en vegg, så ble hun mongo, selv om bildene sikkert er i feil rekkefølge, liker jeg å tro at det er sånn det skal være. 

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits