januar 2012

Morrrrrrrrrn du

Hei, er ikke død, kommer innlegg i morgen eller noe. K?

Hekler hele dagen

Føler at det eneste jeg gjør for tiden er å hekle. Uansett hva jeg gjør så sitter jeg med hekletøyet i henda. Det skal være ferdig til 1. februar. Jeg har jævlig dårlig tid og nakken min verker som et helvete. BRB HEKLE 


Hardcore sengeparty

Det er søndag, ukas kjedeligste dag og jeg kom hjem fra pappa for bare noen timer siden. For det meste har denne dagen gått ut på å spille Minecraft og hekle. Har en hekleoppgave som skal leveres 1.februar, oh snap. Nå ligger jeg i senga og hører på Dunderbeist og Opeth mens jeg oppdaterer facebook for hundrede gang i dag. 

HVA PLEIER DU Å GJØRE PÅ SØNDAGER?

Du vet

Frost

Jeg har ingenting nyttig å komme med. Det er kaldt, men det tror jeg de fleste har fått med seg. HHHHHA DET, A, SNX.
Halla

Noen ganger er det viktig å kose med titsa sine så andre ser det. Bare for å holde gnisten i live liksom.

Skole er så fantastisk kjedelig

Denne dagen er kanskje den tregeste dagen på lenge. Trodde klokka var nærmere to. Fuck this shit, slutter ikke før halv fire. Vi har kvalitet og dokumentasjon akkurat nå og vi skal lage en fremføring om en yrkeslinje man kan ta etter første året på Design. Dette er kanskje femte gangen vi har en fremføring om det.

Skjer det noe spennende? 

Alt eller ingenting

Tenkte jeg liksom skulle titte innom, si hei og godt nytt år og sånt. For evigheter siden mener jeg å huske at jeg sa "Jeg skal bli såååå flink og blogge hele dagen" - den planen gikk rett i vasken. Uansett så savner jeg å blogge, jeg savner å ta bilder. Før gikk jeg alltid rundt med kameraet i bagen, nå ligger det på nattbordet og venter på å bli brukt. Så planen er vel egentlig å begynne og blogge igjen. 

Det første jeg skal gjøre er å fikse bloggdesignet og håpe at jeg klarer det denne gangen. HADETA 

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits