april 2011

GlassesHar lite, alt for lite, å blogge om. I tillegg fikk jeg null respons på forrige innlegg, jeg som hadde vært flink å ta bilder, huhu. Har ikke gjort noe i dag, annet enn skole og jeg glemte minnekortet til kameraet i pc'n før jeg dro på skolen, og har derfor bare ett bilde jeg tok i dag tidlig. Ble nemlig så irritert at jeg ikke gadd å ta noen flere bilder i dag.
     Skal være hos pappa i helgen, og besøke kjæresten min i morgen, hihi. Ikke vær så sikre på å høre fra meg, men ikke tvil helt da. FFFFFFffffffhhhhHhHHHhhh....... Mye skrift, så kjedelig.

Bipeti bapeti boopetiJeg er hos Susann, vi har tatt litt bilder og shit, heh. Vi har ikke gjort så alt for mye annet. Susann sitter å spiller Assassins Creed da og jeg tror jeg skal spille litt WoW. Har ingenting spesielt og fortelle dere annet enn at jeg ikke har gjort en shit på en oppgave jeg skal levere i morgen, ops. Fint å få oppgavearket, huhu.

PlaytimeFør jeg ble hentet av stefaren min i dag klokken tre, etter skolen, lekte jeg litt med Marte og Maral OG REBIKAKE(fotograf på gruppebildene). Vi bare monget fra Metro til Triaden for å se på notisbøker som er sinnsykt fine, også sa vi ha det på vei tilbake fordi jeg ble hentet. Også vet jeg at jeg tar meg utrolig godt ut på alle bildene...

World of WhateverSitter å spiller WoW. Har ikke planer om å gjøre shit i dag. Har farget håret da, og skal se på Harry Potter and the Goblet of Fire på TvNorge om fem minutter. Skulle bare si hei og si at jeg lever, koser meg og blir feit på snop, nam nam. Ha det, og ha en fortsatt fin påske da, spis mye ekkel mat. *VINKE*

Easteregg

Helene har vært her i natt, det var skikkelig koselig, vi koste masse, hihi. Har vært på farta halve dagen, masse butikken og en tur til Oslo for å følge pus til toget. I kveld skal jeg farge håret. Blir så deilig å få det helsvart igjen. Fikk påskeegg av pappa i dag og da, som jeg fylte selv, haha. Han kjøpte egget og godteriet, men jeg valgte godteriet og plukket det ut selv, lol. Og nå skal jeg se på Toystory 3, mens pappa lager middag, buhbye.

EgonJeg kom nesten nettopp hjem fra Egon med pappa! Pappa var søt og bare "Vi drar ut å spiser i dag vi, Ellen!" Glad og blid dro vi dit og spiste kjempegod middag, og jeg klarte å dytte i meg et Oreokakestykke til dessert, var så vidt da, lol. Også har jeg funnet en måte å redigere bildene mine på, lol. Kanskje jeg begynner å bruke den, siden jeg liker sånne "vintage-lignende" bilder. Brb, popcorn og film.

Don't you ever, ever feel like you're nothing

Det begynner å bli ganske ille, når jeg sitter inne med teppe på, NÅ som det er så fint vær - og fryser. Er ikke syk, bare sliten. Ferien går så forbanna fort, det er ikke gøy en gang. Jeg vil ikke at ferien skal være over før jeg rekker å slappe av liksom. Har egentlig prioritert påsken til å gjøre minst mulig. Kan hende jeg får besøk av sexy i morgen, men vet ikke om vi får lov enda(?). Har planlagt å lese masse Harry Potter da, men jeg må hente bok fire, siden jeg leste ut bok tre for bare en time siden. ABSTINENSER. Hva skal du i påsken?

Cake and ears

Spist kake til frokost og kake til lunsj i dag, nam nam, ferdig gulrotkake fra butikken. Også har jeg endelig klart å presse igjennom så jeg har seks millimeter hull i det ene øret. Det andre er litt vondt, men det er ikke lenge før det også er seks! Målet er åtte millimeter, så derfor har jeg tatt med meg i røde spiralene som er åtte millimeter, i tillfelle jeg kan begynne før ferien er over, hihi. Utvide, utvide, utvide! Er hos pappa i ferien om noen lurte på det. PAAAAAAAAAAAARTY!!!!!!!!!111one

Swan Princess

Vært trist i dag, siden jeg måtte si ha det til kjæresten min som har vært her siden fredag, kost masse hele helgen og vært søte. Etter at jeg kom tilbake fra Oslo, har jeg spist masse is og gått tur med Kira, siden hun er dum og har løpetid og må gå på tur alene. Også har vi sett på Svaneprinsessen, aldri sett den på engelsk fordi det er åtti år siden jeg så den sist, hyuhyu, så det var rart. Jordbær, brus og annen snacks, namnam.

RoseHar pus på besøk i helgen, så derfor er jeg veldig rolig på bloggfronten. Kommer skikkelig tilbake igjen på mandag tror jeg? Håper alle nyter ferien av de som har det.

FlowersHei, igjen! For det første, så har jeg sett hestehov for første gang i år, yay, snart er det sommer. Og hvem faen bygger en "hytte/hule" eller hva man skal kalle det, vedsiden av en fotballbane? Og hvorfor ligger det masse korker overalt vedsiden av veien? Merker hvert fall at snøen har blitt borte, siden det er pissvått på gresset, og alt søppelet har kommet frem. Gleder meg til Mai, da pleier det å være ganske søppelfritt og tørt, kanskje litt grønnere også! Uansett så går det mot sommer, å som jeg gleder meg! Helenepus er også på vei til meg nå, gleder meg til å se kjæresten min. ♥ 

Disco

Vi er endelig ferdig med stygge, stygge prøvemuntlig, og vi fikk fem, så flinke er vi. Når vi kom hjem, hadde linsa til Susann disko, også malte hun masse, også var det en vegg, så ble hun mongo, selv om bildene sikkert er i feil rekkefølge, liker jeg å tro at det er sånn det skal være. 

Lightning

Liker å ta bilder av lys, haha. Et par gjennomganger til av presentasjonen nå, så er den i boks! Trengte bare en liten pause, så da blogger man. Gleder meg til i morgen, da kommer kjæresten min til meg, og hun er søt. ♥ Påsken blir sikkert epic. Slappe av masse og sove masse og kose masse. Yey.

Hva skal du i påsken?

Chocolate

Seigmennene hang fast på en fin måte, så jeg kunne ikke dy meg å ta bilde av dem, fuckin' fags. Har ingenting og fortelle dere egentlig, ingenting spennende hvert fall. Driver med naturfag, siden jeg har prøvemuntlig i morgen. Begynner å bli veldig klar snart da, he he. Vil ha vafler. Kanskje det blir nattvafler i natt? Det hadde hvert fall vært veldig godt.

Liker du vafler?

In progress

Dette kommer til å bli en: Fotoblogg, litt om hverdag og alt annet piss, men for det meste bilder.

OPPDATERING KL 02.21: Sliter litt med header, osv, skal se om jeg får den opp i natt, tror nok jeg må legge meg snart, dessverre. 

UPDATE AT 02.31 AM: < Høhø, bytter på engelsk og norsk. Fikk til header nå! Slet med å få den midtstilt, men så nemlig, så jeg endelig hva jeg gjorde feil, ell oh ell.

OPPDATERING KL 02.50: Orker ikke gjøre så mye mer, er faktisk ganske så fornøyd også, nå. Fortsetter jeg kommer jeg til å koke hode mitt så mye at det blir kjempestygt, faen. 

UPDATE AT 02.58 AM: Kan jo begynne med å legge ut et bilde da, så det ikke ser så forferdelig kjedelig ut her:

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits