mai 2011

Bildedryss syttende mai

Jeg vedder på at ingen andre enn jeg fikk grønne vafler på 17.Mai. Bildene kom sent, men bedre sent enn aldri. Har hatt matteeksamen og vært kjempe opptatt dame, så. Kos dere med bildene, skal slutte å være så fraværende snart, siden nå er jeg ferdig med eksamen, for en stund i hvert fall - helt til muntlig begynner.

Here we go

Lenge siden, heisann. Utrolig nok tar jeg veldig mye bilder for tiden, og ingen er brukbare føler jeg. Æsj, insipirasjonsmangel. Uansett, så har jeg vært hos pus i helgen, da. Det var koselig, vi satt ute og spiste is i varmen, namnam. Også så vi på Eurovision, har fått Tyskland sin sang på hjernen, faen. Nå er jeg hos pappa da og skal være her til 17.mai. Og nå er det pizzatime. Kom forresten opp i matte skriftlig eksamen, fml. Jaja, blogges senere, eller noe.

Driver å fikser nytt design da, så snart blir det vel noe nytt her, yay.

Like a boss

Masse bilder det skulle være av meg for tiden da, eh lol. Har så mye å gjøre at jeg blir gal. Er med i årbok-komitéen på skolen. Og siden Susann skal lage hele selv, og jeg er kul så har vi shitloads å gjøre. Utrolig at tiden strekker til noe som helst. Vi er veldig godt i gang da, heldigvis, og er nok ikke lenge til vi har alt vi trenger, så var det bare å sette det sammen, ups. I tillegg trekker vi fag til eksamen på fredag, er så glad det er langhelg før vi skal ha eksamen. Skulle fortsatt ønske jeg hadde et døgn på tretti timer, kanskje jeg ikke hadde stresst så mye. Hmf.

Mye å gjøre før skoleslutt? 

Gammel nok til å være død

jEG HAR IKKE VÆRT FLINK TIL Å BLOGGE DEN SISTE UKEN. hEHE. oI, CAPS LOCK. Har forferdelig med skole og vi begynner på eksamen om to uker. Fredag den 13 er trekkdag liksom. Og da blir det det kjøret, høhø. Jeg har det bra og alt sånn, og koser med meg kjærestepusen min i helgen, hiho. 

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits