juni 2011

#12Dag 12 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Bror min og dama/Victor og Emily fra Corpse Bride!

Desucon 6

Kjempebra dag! Hatt det kjempegøy, og susa rundt og tatt bilder. Broren min og dama hans cosplayet Victor og Emily fra Corpse Bride, og de kommer som dagens bilde, siden de var så fantastisk søte.

Jeg var heldig da, siden billettene egentlig var utsolgt når jeg kom, det var ikke plass til fler, og det var egentlig bare å dra hjem, men så kommer mannen å sier at det er greit å slippe inn hundre til, så jeg bare løp over i den lille køen som var igjen og fant noen venner, stod der og ble telt som nummer førtini. Jeg var i ekstase et sekund, haha.

Noen som var på Desucon i dag?

Si hei om du ser meg på Desucon! (Outfit)

Sånn her vil jeg se ut på Desucon i dag. Så, si hei om du ser meg, og jeg er glemsk, så du må kanskje gi meg litt hint til hvem du er, hvis ikke jeg har snakket med deg mer enn to ganger, prr. (Og rommet er ikke mitt, for å si det sånn...) Nå skal jeg brenne av meg håret. Blogger igjen i kveld, forhåpentligvis da med masse bilder til dere!

Si hei til meg på Desucon, om du skal dra? BARE GJØR DET.

#11Dag 11 - Canon EOS 550D + 18-55mm + f/3.5-5.6 - Pappa ga meg fem sugerør, han er søt.

Middag med pappa

Jeg klarte å overtale pappa til å dra å kjøpe ny skrivebok i dag isteden for i morgen, siden i morgen rekker jeg ikke. Samtidig som vi var på sentret ble det spontan-bestemt at vi skulle dra på Egon å spise middag. Jeg spiste en "Havets Salat" og pappa spiste noe biff-greier, nam nam. 

I morgen drar jeg på Desucon, sammen med min bror og dama hans. Blir vel surrende rundt der hele dagen, skal ikke kle meg ut som noe spesielt. Kommer til å ha på meg kjole med stort skjørt, og se skikkelig emo ut bare, ikke værre enn det. Kutt kutt. Skal du på Desucon i morgen og/eller søndag?

#10Dag 10 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6

Jekyll & Hyde

Vært på Jessheim med Paul i dag. Vi surret rundt i Jessheim sentrum og snakket om alle mulige ting, bomsa hjem til han også fikk jeg høre på noe av musikken han og bandet driver å fikser, prr, de er flinke. Klokka åtte møtte jeg mamma på Jekyll & Hyde i Lillestrøm. Mamma foret meg med burger, mens hun drakk kaffe og vekslet ord med en god venninne. Fin dag! Nyter sommerferien, til tross for regnet.#9Dag 9 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Kameraet mitt gikk tom for strøm før jeg fikk tatt noe seriøst, så det ble bare bilde av Jan-Øistein, siden det er det eneste jeg fikk tatt i dag.

#8

Dag 8 - Canon EOD 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Migrene i dag, null blogging og jeg gidder ikke unnskylde meg.

#7Dag 7 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Spist litt mye kake i dag kjenner jeg.

Parkfest + Vitemål + McDonalds

For sliten til å skrive noe egentlig, har hatt en knallbra dag, og skal fortsette å kose meg med The Sims 3 i natt. Ingen fant avrusing til meg nei, ups, stakkars. Superhappy med firer på skriftlig eksamen matte! Gleder meg til Vidregående nå, wee. Kommer til å savne gamleklassen da, men tror jeg overlever.#6

Dag 6 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Jeg liker blomster...

Sløvedag

Eneste jeg har gjort i dag er å se på film, spist, lest Harry Potter og spilt Sims. Jeg er en jævla nerd, og trenger hjelp til avvending. Noen som veit om en billig Sims-avvending? I needz it da, for å si det sånn. Har bodd i pysjbuksa mi i dag også, mh, elsker den. Nå skal jeg fortsette å drepe simmene mine, ha det.

#5Dag 5 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Skal blogge ordentlig igjen i morgen!

#4

Dag 4 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Vi har vært på Peppez med klassen i dag.

#3

Dag 3 - Canon EOD 550D + 18-55mm f/3.5-5.6 - Kira, jenta mi. ♥

Ferdig med grunnskolen

Da var jeg ferdig med grunnskolen, hvert fall arbeidet. Nå er det to skoledager igjen før det er sommerferie, prr, digg. Fikk firer på muntlig eksamen, klager ikke! Faktisk ganske fornøyd, selv om noe kunne gått bedre. Vitnemålsutdeling på mandag, gruer meg til å se hva jeg fikk på skriflig eksamen(matte det óg). Blogger senere, nå skal jeg spille The Sims 3, så kos dere med bildene. 

Noen som gleder seg til sommerferie? :D

Eksamen om en time

Jeg og Susann skal opp i muntlig matte eksamen om en time, ønsk oss lykke til! Gleder meg litt faktisk. Utrolig. Vi har jobbet ræva av oss, satser på firer, men hadde vært skikkelig digg med en femmer. Nå skal vi spise, så stikker vi.

#2Dag 2 - Canon EOS 550D + 18-55mm f/3.5-5.6

Matte muntlig eksamen

Først: Nå begynner jeg å bli grådig irritert på at noen av bildene blir ødelagte på bloggene til folk, fordi nettet er tilbakestående. Og bildene er fra i går, men det spiller vel ingen rolle, blir vel et innlegg til utover kvelden, oh wait, det blir det UANSETT, siden jeg har begynt 365 prosjektet.

Jeg og Susann kom opp i matte muntlig eksamen, og vi trakk statistikk som hovedtema. Kommet et stykke nå, og ikke så alt for mye igjen, hiih. Håper dette går bra! Har en skikkelig god følelse på at det kommer til å gå bra også egentlig. Siden vi har en helt fantastisk historie, lolol. Klokken 10.30 i morgen så står vi der, redd jeg kommer til å nyse sensoren i trynet, siden jeg begynner å bli forkjølet.

Hva kom du opp i muntlig eksamen?

#1

Tenkte jeg skulle prøve meg på 365 project for andre gang. Ga opp på noen og tjue sist gang, hvor lenge holder jeg nå? Jeg og Susann skal se hvem som holder lengst, lol. Ønsk meg/oss lykke til!

Dag 1 - Canon EOS 550D + Sigma 70-300mm f/4-5.6

Kamerautstyr/Kamerabruk

Noen spurte om jeg kunne lage et slikt innlegg, noe lignende hvert fall? Håper det var ca sånn her du mente. :)


Mitt kamera er et Canon EOS 550D. Jeg har kun to linser og det er standard linsen som fulgte med da jeg kjøpte det, Canon Zoom Lens EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS. Også fikk jeg ordentlig zoom linse til jul, Sigma 70-300mm f/4-5.6. Og jeg bruker som oftest 18-55mm linsa, da den er mye lettere å bringe med i vesken min og sånt, siden jeg drar nesten ingen steder uten kamera. Jeg har også stativ, men jeg bruker det ikke om jeg ikke "må".Hvordan tar jeg slike nærbilder? Jeg bruker standardlinsa somregel, og legger meg ned på bakken - hvert fall ikke langt unna, eller stiller meg veldig nær motivet. Pleier å ha på Autofokus, men hvis det ikke vil fokusere slik jeg vil, bruker jeg Manuellfokus. Og jeg bruker alltid Manuell instilling, slik at jeg fikser alle instillingene selv(ISO, lukkertid og blender), og ISO står alltid på 200, med unntak hvis jeg må gå høyere om motivet er for mørkt. Blender og lukkertid kommer selvfølgelig an på lyset det også, jeg bare prøver meg frem med det jeg tror og justerer deretter. Ikke noe hokuspokus egentlig. 

Hvis jeg har bestemt meg for et motiv, slutter jeg ikke å ta bilder før jeg får hvert fall et eller flere bilder jeg blir fornøyd/någen lunde fornøyd med. Før noe som helst bilde havner her på bloggen tar det seg en liten runde innom photoshop, hvor jeg fikser lys, kontraster, osv. Fortiden bruker jeg ferdiglagde Actions som jeg har funnet her

Dårlig på forklaring, men håper folk skjønner hva jeg mener. Så, var noe til hjelp?

Hundekjeks?

Jeg husker ikke hva den blomsten heter, jeg. Hundekjeks er det hvert fall folk kaller den, så. Jeg har ikke gjort noe annet enn å se ferdig sesong fire av The L Word i dag, vært hjemmom en tur og spist på McDonalds, fordi jeg ønsker å bli feit. Nå skal jeg dusje, så vi snakkes eller blogges eller whatever, senere. Peace out.

Taco til middagEgentlig skulle jeg bare informere om at det er ingen som har kommet å voldtatt bloggen eller noe. Eller jo, jeg har det, men ingenting som ikke skulle skje skjedde. Lettere å si det på en annen måte; jeg har fikset litt på designet, og det kommer til å være sånn her en liten stund fremover til jeg går lei lilla, lol. En header kan hende at jeg får på plass, men ikke vær for sikker, siden jeg suger i å lage headere.

Drikk det opp

Jeg var hos frisøren på torsdag, har ikke klipt så mye, men fått litt mer form og sånn. Og pannelugg, som jeg virkelig gleder meg til vokser litt ut, så den blir perfekt slik jeg vil ha den. Jeg var å så den siste Pirates of the Caribbean filmen i går, med Kasper. Den var bra, prr, jeg elsker Captain Jack Sparrow og Captain Barbossa og Captain Blackbeard, ogogogogog... Ok, jeg elsker sjørøvere generelt, de er fete.

SLUTT. Å. REGN.

JordbærLekt på kulturhuset på Lørenskog med Marte, Oscar og Sondre i dag. Før jeg og Marte dro til Lillestrøm og lekte der. Så deilig å ha fri. Kom hjem fra Skedsmokorset Spillforening (SKSF), for en halvtime siden eller noe fordi jeg har World of Warcrat abstninenser og bloggabstinenser så jeg og Helena dro hjem tidlig for å nerde masse. HUN HAR SPIST ALL JORDBÆREN DA, MEN DET ER GREIT FORDI JEG ER GLAD I HENNE FOR DET.

Oslolok

Kommer ikke opp i muntlig før neste uke! Så jeg har fri til neste tirsdag, sinnsykt deilig. Har nesten ikke rukket å være på skolen en gang, før det blir en typ ferie igjen, elsker livet mitt. Og før jeg fappa til Oslo i dag loket jeg rundt i en skog og fikk ingen fine bilder nesten siden det har vært grått i hele dag. MEN! Det var skikkelig deilig å sitte der og bare høre fuglekvitter, prr. Når jeg kom til Oslo så møtte jeg Kasper, yay. Vi loka rundt i Slottsparken og spiste kake. Det var kjempekoselig, wee.NebbursvollenVar på Nebbursvollen med klassen i dag, lol. Var der i en og en halv time før det begynte å pøse ned, og vi fikk dra hjem. Jeg, Susann, Simen, Maral, Marte og Rebecca rulla rundt i Lillestrøm ganske lenge siden vi er feite, og jeg fant en liten skatt på Fretex, prr. Så forlot alle oss litt etter litt, til slutt var det bare Marte og jeg som bomsa rundt. Vi kjøpte pocky og tittet på sko og klær på Torvet. Pantet flasker for to-hundrelappen i dag også, det var digg, nå blir det party.Hjemme fra hyttetur med SKSF

Ut fra hytta jentene lå på så det sånn her ut *peke på bilde over*. Det var kjempegøy på hyttetur i helgen! Tror aldri det har vært så digg å være borte fra internett og godt bortgjemt inni skogen hvor ingen kan finne oss. Det var kjempepent der, vi grilla og vi badaKALDT, vi spilte rollespill og brettspill, prr. Lørdag kveld, så var det laiv, altså et live-rollespill. Jeg var journalist som kom med en detektiv og bodyguard(selvfølgelig) utenbys fra og vi skulle finne ut om en forsvunnet journalist. Det var horror-inspirert og på 1920-tallet, og jeg hadde det fantastisk morsomt. FRRRRRP MANNSKJIT. 

God natt.

Bodum

Den siste tiden har jeg for det meste brukt på å drikke kaffe(les: snylte på kaffemaskinen til Susann). Før eksamen kjøpte vi sånn varmekopp fra Bodum, den var på salg, og er virkelig verdt pengene, uansett. Da ble det kaffe på eksamen ogogog kaffe hver dag mens man busser til skolen, yesyes.

Jeg kommer til å bli fraværende i helgen, i og med at jeg skal på hyttetur med SKSF. Skal fullade kameraet mitt og ta det med meg, så kanskje det blir et lite bildedryss når jeg kommer hjem. Skal bli flinkere til å poste innlegg oftere, siden jeg tar egentlig ganske mye bilder for tiden, det er bare det at jeg får aldri ut fingern og blogger. Skylder på eksamen og annet arbeid - fffffffrrrrrrrrpppppppp.   

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits