august 2011

Sløse litt penger

Skolen har vært helt sjukt chill i dag, herregud som jeg elsker vidregående. Har ikke sidemål heller, fordi jeg går Design, ikke har jeg religion eller geografi/sammfunsfag heller, bare fag jeg liker, wii. Vi har tilogmed egen mattebok tilrettelagt for Design og Håndverk, hallelujah.

Om ikke så alt, alt for lenge så skal jeg på sentret og møte Marius. Han skal være pyntegjenstanden min mens jeg shopper klær. HATER å shoppe, jeg er så ubesluttsom, så jeg finner nesten aldri noe. Seriøst, finner jeg ikke noe denne gangen, gir jeg opp og går naken resten av livet istedet.

SYNES DU DET ER GØY Å DRA PÅ SHOPPING?

Ut på tur

Sitter hos pappa nå og har nesten nettopp spist tomatsuppe med pølsebiter til middag, det skal jeg si deg gjorde godt i magen min. Snart skal jeg ta meg en tur ut, helt alene. Jeg skal ut å jogge nemlig, så sporty er jeg! Da får jeg litt tid til å tenke over ting og tang også, det er jo fint. 

LIKER DU Å GÅ/JOGGE EN TUR?

Regnet dreper deg

Jeg skulle ha surret rundt hjemme i dag bare, sånn egentlig, siden jeg har vært meget syk, hoster masse og det kjennes ut som jeg har en klemme på hodet som bare presser skallen min sammen. MEN: Ut det måtte jeg, så jeg fikset meg og kledde på meg, dro på skolen(ironiskt nok, ja, den jeg har droppet i dag pga sykdom) for å sjekke om stipendet mitt hadde kommet, og til min store skuffelse var det ikke kommet enda. Skal spørre på kontoret hver eneste dag denne uka har jeg bestemt meg for. De kommer til å bli så lei av meg og til slutt at de kaster meg ut, yess! Uansett, så dro jeg hjem etter å ha nusset litt på kjæresten min. For jeg er jo ikke dum, jeg kom jo selvfølgelig i friminuttet. 

Snart kommer papsen min, og jeg skal være hos han hele uken! Gleder meg som en liten unge - ikke bare kan jeg sove en time lenger, men jeg slipper å sitte på bussen i tre kvarter, det tar liksom 10 minutter, eller noe. DIGG! Og siden dette ble et langt innlegg skal jeg faktisk avslutte med: HA DET BRA.

HVA HAR DU GJORT I DAG DA?

Siden sist

Mye å gjøre på skolen for tiden, vi har en innlevering allerede i morgen, som jeg så vidt har begynt fordi jeg har sittet på skolen to dager i strekk med feber, før jeg valgte å stikke hjem tredje dag, siden jeg ikke orket mer. På onsdag var vi på Folkemuseet og Vikingmuseet med hele 1DH, egentlig ganske uinteressant, siden jeg har vært der hundre ganger før sånn ca. 

I går tok jeg med meg Kira(ene bikkja vår) til kjæresten min og var der hele dagen, hihi, det var koselig. Og jeg skal til Marius i dag også, såååååååå jeg stikker å fikser meg, så blir det party, til tross for at jeg er helt sjukt forkjølet.

Venter, wiii

Sluttet på skolen klokka kvart på fire i dag, nå venter jeg på Marius som slutter fem over halv fem. Sitter ute i sola og surrer på facebook, siden jeg ikke har noe bedre å gjøre. Sykt chill, med tanke på at jeg har vært syk i hele dag, har slitt meg gjennom feber, nakkesmerter og hodepine i hele dag, ENDELIG litt ordentlig luft.

HAR DU GJORT NOE SPENNENDE I DAG/SKAL DU NOE SPENNENDE? 

lolstygtredigertbildeavskolen

Minifiks

Sånn, nå har jeg fikset sånne småting på bloggen. Vet virkelig ikke med bakgrunnen enda altså, eller om jeg skal fikse litt mer. Nå er bildene 700px isteden for 600px, også! Liker store bilder, har fikset bildene bare de siste tre innleggene, siden det er bare de bildene jeg har på denne pcen, vil nok se bedre ut når jeg får blogget litt mer.

HVA SYNES DU?

Piercinger/bodymod

Bare fordi jeg elsker kroppskunst, fikk jeg sånn trang i å skrive om det. Selv synes jeg det er helt fantastisk, og jeg ønsker meg en hel del av både tatoveringer og piercinger. For øyeblikket har jeg bare piercing i tunga, og hull i ørene. I ørene har jeg 8 mm store hull, som snart skal bli 10, noe som jeg gleder meg masse til!

Jeg elsker utvidelser, det er så fantastisk kult! For store hull er selvfølgelig ikke pent, men sånn mellom 8-12 mm på jenter er fint, og alt fra 10-22 mm på gutter en dritkult. Både jeg, mamma og storebror har utvidelser, ligger liksom i blodet. I tillegg til de jeg har i ørene, har jeg en piercing i tunga.:

Tungepiercing er en av favoritt piercingene mine etter vertical labret i underleppen(<link) som jeg ønsker meg helt sykt mye. I tillegg ønsker jeg meg piercing i navel og hofter. Hadde det ikke vært for arr(og at jeg ikke får lov av min kjære mor), hadde jeg nok tatt helt av med andre piercinger også, men til å begynne med skal jeg ha navel og leppe(så fort jeg får lov, selvfølgelig). (Beklager stygt bilde og dårlig kvalitet.)

HVA SYNES DU OM UTVIDELSER OG PIERCINGER?

God morgen

Jeg våknet rundt halv elleve i dag tror jeg, og har ikke surret meg på pcen før nå. Snart er jeg ferdig å installere World of Warcraft, da blir det gaming helvete før jeg drar til Sàve, som skal feire bursdagen sin i dag. Tar med kameraet, så det blir vel noen bilder - håper jeg. Skal også overnatte, wii. 

HVA SKAL DU I DAG?

Skole, skole og mer skole

Første skoledag var grei den, vi sluttet klokken halv tolv eller noe i går tror jeg, også surra jeg rundt på skolen og snakket med folk før jeg havnet på bussen halv ett. Sykt chill og være hjemme tidlig, sovnet med en gang jeg satte meg i sofaen. 

I dag derimot, har vi både fått bøker, startpakke og skolepc! Det er den jeg blogger i fra nå, og det blir vel den jeg kommer til å bruke fremover, hvis jeg gidder og drasse den med meg hjem fra skolen - den andre begynner å bli litt sliten, ser dere. Uansett så tror jeg at jeg kommer til å trives i klassen jeg har havnet i, jeg går Design og Håndverk for de som ikke har fått med seg det.
Gikk meg også en tur istad, med den store svarte hettegenseren til pappa, følte meg litt dyster der jeg gikk helsvart. Det regnet og begynte å tordne, så jeg løp hjem siden jeg er pissredd for torden. I tillegg ville jeg ikke at kameraet skulle bli gjennomvått. LANGTINNLEGGDONE.

Begynt på skolen enda?

De nærmeste dagene

Okey, så jeg kjenner én person jeg kommer i klasse med, og kjæresten min reiser til Polen i morgen og blir borte i noen dager fordi bandet hans skal spille en gig. Jeg har fått tv på rommet, noe som vil si Disney Channel i bakgrunnen hele dagen lang, mens jeg sitter på pc'n.... De som bor her hjemme kommer ikke til å se meg lenger, jeg kommer til å være stuck på rommet mitt for alltid. Eller, eneste unntaket blir skolen da, som begynner i morgen. Kom på nå at jeg har glemt å søke stipend også, FAEN.


TV'en min <333

Beviser at jeg var oppe klokka åtte i dag, å så trøtt.

Søteste Marte har vært i London og kjøpte med seg denne koppen hjem til meg, Marte er for søt. <3

hei

har du det bra

så fint

takk

hade

 

 

 

 

TEEEHEEE

EDIT: MARIUS, DU HAR DET HELT SYKT GØY MED Å FACERAPE MEG OG BLOGGRAPE MEG MED EN GANG DU FÅR SJANSEN? :D:D:D:D 

Skole på torsdag

Gleder meg faktisk til at skolen starter på torsdag! Driver og oppdaderer itslearning for å finne ut hvilken klasse jeg kommer i, men det går treigt. Itslearning er så tilbakestående.

Nå skal jeg møte Marte, så jeg må løpe! Har ikke sett henne hele sommerferien, så nå gleder jeg meg til å se henne igjen. Hun skal moses litt sånn halvveis til døde, ikke noe verre enn det. (:

Skal, skal ikke?

Jeg er hos Susann, endelig. Har ikke sett henne hele sommerferien, uæh. ANYWHORE, hu sitter og fikser websiden sin, så jeg begynner å lure på om ikke jeg skal fikse bloggen litt, siden det frister helt sjukt. Eneste som er litt trist er at begynner jeg nå, er ikke jeg ferdig før om noen timer, NÅR skal jeg sove liksom? Aldri.


LatLegger ut skikkelig lite bilder for tiden altså. Isteden for mangel på inispirasjon liker jeg å kalle det for latskap, siden det er egentlig bare det, det er. Kunne sikkert fått til mye fint jeg hadde blitt fornøyd med, hadde jeg bare giddet å dra frem kameraet fra veska hver gang jeg ser et pent motiv. 

Uansett, jeg gleder meg til skolen begynner nå, og ikke minst til vennene mine kommer hjem fra ferie, og blir hjemme. Savner folk. Tror Susannpus kommer hjem i dag, så jeg skal prøve å få kidnappet henne så fort jeg får tid, mye å gjøre i og med at jeg skal male camping-delen på lastebilen til mamma for cash.

Nå skal jeg spise middag, god natt.

SCOREVet jeg er skikkelig usexy på bilde, men hils på Marius, han har skjegg, prr. Vi bare: Offisielt sammen i går. SCORE(Gratulèr oss, vi er søte). ♥

Nå skal jeg rette ut håret, selv om det egentlig ikke er nødvendig siden det regner og vil bli like stygt igjen med en gang jeg går ut. La oss håpe hetta på jakka mi gjør saken bedre. Eller bare la oss håpe været ikke er like satan når jeg forsvinner ut døra, selv om det er lite trolig. Uansett så skal jeg besøke kjæresten min, så alt er verdt det, liksom. ♥ 

ELLEN

Du må snart lære at det er teit å la pcen din være i fred når jeg er her. Problem?

Climbin' in yo' windows, haxxing yo' accounts up, trying to delete them som you better hide yo' lap, hide yo' top, hide yo' lap, hide yo' top, cuz I'm haxxing everything up in here.

 

takk

Hvorfor?

Noen ganger skjønner jeg ikke helt ærlig hvorfor jeg har en blogg. Problemet er at hvis jeg finner ut at jeg skal slette bloggen, kommer jeg til å begynne på nytt igjen med en gang, siden jeg kommer til å savne det. Jeg gir ikke mening på noen måte. Skulle nesten ønske jeg klarte og utnytte blogglysten min når jeg har den, men det ender opp med at jeg har så mye liv, at jeg er ute hele dagen, og ikke rekker. Jeg blir smårar, men det er greit, tror jeg.Det kommer et innlegg til senere i dag - tror jeg. Hvis ikke kommer det et i morgen. Something like that. ~~~~~~

Kjedeinnlegg

Eneste bilde jeg har tatt i ferien tror jeg, har ikke orket og drasse rundt på kamera i regnvær, men nå begynner sola og komme, da blir det nok litt fler ordentlige bilder, yess!

For øyeblikket går livet mitt ut på The Sims 2, Harry Potter, The L Word og Marius. Har ikke noe liv, men det er greit, fordi jeg koser meg liksom, fuck yea. Nå venter jeg bare på at vennene mine skal komme seg til helvete hjem fra ferie, savner de. Kort innlegg er kort, nå stikker jeg snart til Marius, wii.

Kthxbye.

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits