september 2011

Her har du noe mer å le av

Jeg har absolutt ingenting nyttig eller viktig å meddele. Tror at noen har kastet Conversene mine, forresten. Greit nok, de var skikkelig fillete, men det er jo da de er best å gå i, faen ass. Nå er det fuckings ferie også, endelig!

HAR DU FERIE? SKAL DU NOE I FERIEN? Jeg vet hvert fall at jeg skal spille masse WoW, sove og leke med folk.


Hyttetur

Det var kjempekoselig på hyttetur med de beste folkene i verden. Laiven var kjempemorsom, og jeg koste meg masse. Kameraet ble ikke akkurat brukt flittig, men.


STORT

SKSF hyttetur

I dag stikker jeg på hyttetur med SKSF(Skedsmokorset Spillforening). Siden det ikke finnes internett langt utti skauuen så kommer jeg heller ikke til å blogge. Jeg tar med kamera, og forhåpentligvis husker jeg på at jeg har det med også. Helgen kommer til å inneholde masse brettspill og en laiv(/larp - live action roleplay). Gleder meg. I tillegg skal kjæresten min være med, prrrrrrr.

HVA SKAL DU I HELGEN? 
Elsker forresten hvordan bildene mine så og si aldri har noe med innlegget å gjøre, yess, stoff!:


Får vel blogge litt, vel

Hei(Tror det var første gang i historien jeg starter et blogginnlegg med bare "Hei". Kanskje, er ikke sikker. Uorginalt, fuck yeah). Skolen bare "HEI, HER HAR DU MASSE OPPGAVER OG LEKSER OG INNLEVERINGER, DET SKAL VÆRE FERDIG OM EN UKE, LYKKE TIL!" og jeg bare nailer alt. LOL TULLA, har ikke vært flink jente å gjort ferdig matteleksa. Skamme seg. :( Er så glad jeg ikke går studiespes, da hadde jeg vel druknet i lekser. 

HVILKEN LINJE GÅR DU? Har forresten fått ny favorittkjeks, veit bare at den er helt jævlig billig på Rema nede hos meg, prr:

Krøller

Skal til Marius i dag. Lillebroren hans skal ha bursdaglag, så halve slekta dems kommer, yessda. Jeg har skaffet meg krølltang, da, så jeg har krøller i dag. Det er skikkelig uvandt, herregud. Jeg tar med meg kamera, men jeg vet ikke om jeg husker å bruke det, vi får nå se.

HVEM SKAL HVA I DAG?

Drømmefanger

Våknet av at jeg var helt dødvarm og hadde helt sinnsyke magesmerter klokken halv seks i natt, så jeg ble hjemme. Ligger i senga og prøver å slappe helt av, mens jeg hoster ut innvollene mine.

Skal til pappa i helgen, det blir koselig. Er så pappadalt, holysh-. Pappa. ♥ Om et par timer tenker jeg nok at jeg hopper i dusjen og pakker greiene mine, så blir jeg hentet av pappa når han er ferdig på jobb.

ANDRE SOM HAR BLITT FORKJØLET?

Kos

Mamma bare: "Du blir hjemme fra skolen i dag du, Ellen!" Jeg bare: "LOL NOPE!" Feber eller ei, jeg skulle på skolen i dag for jeg skulle ha med meg pus hjem, uh yeh. Snart blir det innkjøp av masse 50's-ish klær også, herregud, kommer til å se ut som den 50-tallshora til slutt, faen som jeg elsker 50-tallet. ALT ER PERFEKT.

Jeg har det så bra nå. Kan ikke be om noe bedre. Føler jeg bare skriver kliss for tiden, men faen, jeg er forelska. Uansett er vi søte. ♥

Innholdsrike dager

Sitter i senga mi i dag også, da. Skulle egentlig ha fagdag i gym på skolen i dag, men jeg droppet det ganske lett i og med at jeg har så sinnsykt sår hals og hoster mye. Så i dag har jeg istedenfor ryddet rommet og fikset litt klesvask og slike ting som må fikses. Nå skal jeg bare fortsette å surre rundt på Facebook og tygge halspastiller, så blir det nok litt WoW seinere også.

HVA SKJER A? 


Rotet litt i bloggdesignet - igjen

Forenkling, forenkling, forenkling. Jeg liker det, tror jeg. Får se hvor lenge det holder før jeg setter meg ned og bytter ut farger og alt sånt - nok en gang. Blir så fort lei av bloggdesign, skjønner ikke hvorfor. Forelsket meg skikkelig i den nye skrifttypen jeg bruker nå.

HVA SYNES DU? 

Marius

Marius tvinger meg til å skrive et innlegg om han (ikke får jeg sove uansett). Og siden jeg er verdens kuleste kjæreste, så gjør jeg det og skal gjøre det ekstra klissete for å få skikkelig effekt. 

Bare for å få én ting bekreftet: Marius er søt. I tillegg er han kjekk, fin, kul, heit, søt(nevnt det, kanskje?). Har ikke sett han på tre dager nå, det er litt trist, hater at begge to er syke. Her er forresten søta (og meg med stygt hår hehe hadde vært ute i regnet):

SMILET HANS, PRR. Jeg er den heldigste jenta i hele verden, det er jeg sikker på. Marius er litt som meg, glad hele tiden - elsker og klage. Vi er skikkelig søte, det søteste paret som finnes, det er vi enige om. Ingen kan si imot det, ass. Det bare er sånn.

Også er han skikkelig barsk(til tross for at han har tatt skjegget nå, da :( ), sjekk brillene hans, liksom. DEALING WITH IT. Tihi, Marius er skikkelig koselig og jeg klarer ikke la være og smile når jeg er sammen med han. En dårlig start på dagen glemmes og fikses med en gang jeg ser han. Han er litt som drugs eller noe i den duren.

I tillegg til å gjøre ordentlige kjæresteting, så er vi litt overivrige gamere begge to, så det blir en del gaming i lag, men det er jo bare koselig. Om jeg kunne, skulle jeg sittet og nussa på han hele dagen, fuck pusting liksom. Jeg er kjempeglad i Marius, og jeg er sikker på at han er det beste som finnes. Hihi, forelska

NÅ HÅPER JEG DU ER HAPPY, PUS 

Iste bekjemper sår halsHEHE TAR MASSE STYGGE BILDER MED DEN NYE LINSA MI BARE FOR Å TESTE DEN. Nå skal jeg tygge halspastiller til jeg spyr, btw.

Ny kameralinse
 
Vært i Drøbak med klassen i dag, Follo Museum for å være helt presis. Museer er ikke helt greia mi, ass. Når jeg kom meg til Lillestrøm fant jeg linse da, endelig! Og jeg hadde penger til den, så jeg var ikke vanskelig og be. Har så vidt fått brukt den bittelitt, så jeg skal nok snart ut en tur for å prøve den litt mer. 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Griseand

Skulle egentlig vært i konfirmasjon i dag, men det skjedde ikke fordi jeg er dårlig. Istedenfor ligger jeg i senga mi, forever alone og gamer WoW, mens jeg tenker på hvor koselig det hadde vært og ha kjæresten min her sammen med meg. The power of sickness, ass, gjør verden bare kjedelig. 

HVA SKJER A? Jeg ligger jo her, stirrer rett frem og hva ser jeg på? Den mest creepy badeanda jeg har vært borti. Eller, jeg synes badeender er dritekle uansett, creepy shit's creepy, liksom.:

Novelleanalyse og masse lekser

Siden engelsklæreren er borte fra skolen fordi han er sjuk, så slapp vi siste timen i dag. Klassen min slutta 14.00 isteden for 15.00, men jeg sitter nå på skolen enda.  Matte lekse, engelsk lekse, design lekse og skrive ferdig en novelleanalyse skal jeg gjøre mens jeg venter på at Marius slutter om en time. Med facebooks distraksjoner tror jeg ikke at jeg blir ferdig akkurat, men jeg har jo egentlig hele helga på meg også, da, så.

SKAL DU NOE SPESIELT I HELGEN? Jeg vet hvert fall at jeg skal spille så mye WoW jeg kan og sove en hel del. Jeg er så nerd.

En måned med kjæresten min i dag *hjerte*

En måned siden jeg og pus ble kjærester i dag, wii! Har vært og nusset litt på han tidligere i dag, aww yeah. Gleder meg til i morgen, da er det "Britisk Aften"(med fine klær, te og kjeks og sånt) på SKSF og Marius - kommer i dress, omgjizzilovethis. Jeg skal ha på meg ballkjolen min, så vi blir bare helt gjennomført perfekt par liksom. Hihi, se så kjekk han er!:

(Sånn går det forresten når du tar bilder av deg selv med kameraet mitt og ikke sletter bildene etterpå, så vet du det.)

GLAD I DEG, KJÆRESTEN MIN, DU ER BEST! 

God morgen

Nå er det like før jeg løper ut døra for å rekke bussen. Skolen begynner halv ni som vanlig, men vi slutter 16.35, noe som vil si at denne dagen blir bare helt møkkalang. Som om jeg ikke hatet mandager nok fra før. 

HVA SKAL DU I DAG? Og her har dere også et stygt, uklart, høykontrast bilde av meg, yess. God morgen!:

Roser

Nettopp vært å kjøpt nytt hardcase til iPhonen min, det er svart med roser på, jeg elsker roser. Den gamle har fått seg et par smell i bakken, så den hadde begynt å sprekke, så det var på tide med nytt. Resten av dagen skal ikke brukes på annet enn å chille og spille WoW, det er hvert fall sikkert.

HVA HAR/SKAL DERE BRUKT/BRUKE LØRDAGEN PÅ? 

Tusenfryd og apelyder +vlog

Tok masse stygge bilder og laget en videoblogg i går, ass. Unnskyld for at jeg er syk, hes og høres ut som en mann på vloggen forresten, i tillegg virker jeg helt borte, bare sånn det er noen ganger:

For første gang på lenge

Jeg gjør lekser, noe jeg er ganske sikker på at jeg ikke har gjort siden åttende. Det er faen meg helt utrolig, men jeg lovte meg selv å skjerpe meg på videregående, får se hvordan det går. Når jeg er ferdig blir det party. Party i form av World of Warcraft siden pappa er snill å kjøper gametime til meg. ELSKER LIVET.

SKJER A? Bildet under viser bare hvor mye jeg hater matte forresten.

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits