oktober 2011

Hvorfor så tidlig?

Jeg skjønner ikke hvorfor i helvete julevarene kommer i butikken to måneder før jul. Problemet mitt er at jeg elsker julegodteri, da spesielt julemarsipan og julebrus. Jeg har en tendens til å spise og drikke meg lei på det før vi entrer desembermåned. Det er litt trist, egentlig. Får vel prøve hardere å la være, selv om jeg vet det er umulig.

HVA SYNES DU OM AT JULEVARENE KOMMER SÅ TIDLIG?
...her sitter jeg og drikker favorittjulebrusen min, mens jeg klager. Bra, Ellen, bra.

Marimekko og Galleri Godt Gjort

Jeg har glemt bort bloggen med vilje - ingen unnskyldninger.

Klassen har vært på tur til Årnes i dag, for å se på Marimekko(google it) utstillig, før vi stakk tilbake til Lillestrøm for å titte innom Galleri Godt Gjort. Det var egentlig ganske kjedelig.

Reiser på 10års-jubileum!

Mens jeg venter på å bli hentet så tenkte jeg at jeg kunne presse inn et innlegg kjempefort. Har på meg en av de nye kjolene mine for eventen i dag. Gleder meg masse!

HVA HAR DU GJORT/SKAL DU DENNE FREDAGEN?
Pappa og støvsuger i bakgrunnen, aww yeaah.

Blir ikke noe ordentlig blogging igjen før etter helgen

Selv om jeg har hatt fri i dag, har jeg faktisk hatt en del å gjøre. Ble ikke noe videoblogging heller, ups, dårlig blogger. Siden jeg er opptatt så og si hele helgen, så blir det nada blogging. Er jeg skikkelig flink, kanskje jeg klarer å presse inn et innlegg. Ikke forvent noe spennende i helga, hvert fall. Denne helgen blir bra. 

SKAL DU NOE SPENNENDE I HELGEN?
(Bildeopplastningen vil ikke fungere...)

Typisk

Vi sluttet sånn cirka når vi ville på skolen i dag. Eneste vi gjorde på var å stikke på senteret, spørre tjue folk om å svare på noen spørsmål til en spørreundersøkelse, så fikk vi dra hjem. Var hjemme rundt tolv-ett tiden, tror jeg.

I dag får dere en sang, siden jeg med vilje la fra meg kameraet mitt hjemme og ikke har noen på pcen som er brukbare. Sangen er fin, så det er greit.: 

Ingenting viktig å fortelle dere, vil bare skrive noe

Nå skal jeg skrive noe, oppdatere dere om hva som skjer i livet mitt, kanskje skrive noe spennende for en gang skyld, men jeg har skrivesperre, vet ikke hvordan faen jeg skal formulere en eneste setning. Kameraet mitt blir ikke rørt for tiden, jeg vet ikke hva jeg skal ta bilder av. Gleder meg til frosten setter seg på trærne. Får vel gå en tur og huske på kameraet. Kanskje i morgen, kanskje på mandag.

I tillegg har jeg lovet dere videoblogg, hva faen, liksom? Har fri torsdag den tjuende, den kommer nok ut da, hvis jeg ikke finner ut at jeg har masse tid en dag før torsdag. Ingenting er sikkert, bortsett fra at det er 10 års-jubileet til SKSF neste fredag, og at jeg skal i bursdag dagen etter. 

Jeg ønsker meg forresten en Macbook, så jeg slipper å konvertere videoene fra kameraet mitt til andre filer, i tillegg er det mye bedre for bilderedigering, så... Bare å spare, det! Hvorfor er Canon så jævla mongo, uansett, egentlig?

Ellers har jeg det helt supert for tiden! Lykkelig, glad og forelsket, hihi. Kjæresten min kommer hit i morgen, jeg gleder meg til å kose masse med han, får ikke nok. 

Leste dere det der^, så skal dere få masse creds.
HVA ER DET SOM SKJER I DITT INNHOLDSRIKE LIV, DA?


Tidlig hjemme

Vi sluttet tidlig i dag, fordi læreren vi skulle ha de to siste timene ble syk og dro hjem. Siden jeg ikke skal noe spesielt i dag, så blir jeg nok bare sittende inne og fikse på designet til Stine fra klassen, som skal begynne å blogge igjen. Da har jeg hvert fall noe å gjøre resten av dagen. 

HVA SKAL DU I DAG? 
Liker håret mitt i dag forresten...(Orker ikke ta ordentlige bilder):

Jeg vil videoblogge

Gi meg tips til hva jeg skal videoblogge om, har ikke gjort det før, men jeg vil. SÅ HVA SKAL JEG VIDEOBLOGGE OM? 

(uredigert bilde, holysh-, what the ffu-)

Morn

God morgen til dere. Tar bussen som går om ca en halvtime. Vil ikke på skolen, vi slutter 16.35 i dag. Får ikke blitt med på gymmen i dag heller fordi vi har badminton - som betyr at jeg kan få skulderen ut av ledd, utrolig hvor lite som skal til. Hypermobile Ellen.

ANDRE SOM TAR BUSS TIL SKOLEN? 

Så lite kreativ

Lurer på hvor lysten til noe som helst ble av. Alt jeg gjør for tiden er å sitte inne, spille, spise og sove. Hvor ble det av lysten til å gjøre ting? Ta bilder, fikse bloggdesign, blogge, være kreativ, dra ut, hva som helst. Hvor?

ER JEG DEN ENESTE MED SLIKE PERIODER? Håper noe av det kommer tilbake når skolen begynner og jeg MÅ ut.

Regnvær

Jeg elsker regn, så lenge jeg slipper å gå ute i det. Foretrekker faktisk snø fremfor regn, blir ikke like fort vått. Snart er det vinter. 

Høstferien har bestått av..

Marius, Pappa, Susann, Oslo, World of Warcraft og litt mer Marius. Vil si jeg har fått mer ut av ferien en hva jeg trodde, trodde helt seriøst at jeg ville bli sittende inne HELE ferien med bare gaming, spising og soving. Ble vel fortsatt litt vel mye World of Warcraft, men... Gleder meg til jul allerede, faen som jeg hater å komme i julestemning for tidlig. 

FÅTT NOE UT AV FERIEN? Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med storebroren min, vi skal se Paranormal Activity 2. ELSK 

Video med innkjøp

(Se den i 720p! Og jeg er mongo, jeg vet) Her har dere det. Alt er kjøpt på Naughty Shadows bort sett fra høytlivsbuksen som er fra Bik Bok. Den røde prikkete kjolen må forresten legges litt inn, eller så må jeg bruke belte til den, de hadde den ikke i small, nemlig. 

Snart video

Ligger i senga og er feit. Driver og skal redigere en satans video, men dette her tar jo årevis. Skulle jo vise dere kjolene for et par dager siden, men det skjedde jo ikke. Derfor får dere det på video i dag istedet. Vær tålmodige, den kommer så snart den er ferdig.

Sort-hvitt


Hei. Jeg har ikke noe bedre å bedrive tiden min med. Bilder av de nye kjolene kommer ut etterpå(lol, på søndag) eller på mandag. 

Oslotur

For ikke så alt for lenge siden kom jeg hjem fra Oslo. Mamma og Jon tok meg med på Naughty Shadows og jeg fikk svidd av litt penger, endelig! Masse nye kjoler, et skjørt og en bluse, dritfornøyd. Noen som vil se? Kjøpte selvfølgelig pocky mens jeg var i Oslo også, denne gangen falt jeg på pocky med mørk sjokolade og knuste mandler og pocky med lys og mørk sjokolade.

HVA HAR DU GJORT DENNE LØRDAGEN?

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits