november 2011

Første søndag i advent

Det er adventstid. Har aldri vært så trist som jeg var i dag tidlig av å se fint vær. Sola sto midt på himmelen og man kunne se det grønne gresset. Jeg vil ha snø. SNØ. NÅ. Vanligvis på denne tiden er det -15 grader ute og snødekke på bakken. Håper det kommer, for hvis det ikke blir hvitt til jul, veit jeg ikke om jeg har så lyst til å feire den.

Jeg tror jeg kommer tilbake med ordentlig blogging igjen snart, savner det, selv om jeg er flink til å glemme det. Det blir heller ikke noe bilder i dette innlegget, fordi jeg ikke har kameraet mitt med til pappa denne gangen. Oh well, det blåser som bare faen ute og jeg sitter inne og fryser. Snart blir jeg hentet og skal hjem til mamma. Skal skrive jobbsøknad i kveld også, så får jeg bare håpe på at jeg får napp.

FLER SOM SAVNER SNØ PÅ BAKKEN?

Ingen lyst

Jeg gidder ikke blogge, ikke en gang lese blogger, er lei og trenger å få blogglysten min tilbake. Hjelper heller ikke at jeg planla at jeg skulle ut å ta bilder her om dagen, så begynte det å regne og all frosten forsvant. Gjorde meg bare enda mindre motivert. HA DET.

BLOGGPAUSE, god natt.

Søvnproblemer

Sliter veldig med å få sove for tiden. Våkner flere ganger om nettene og får ikke mer enn kanskje et par timer sammenhengene søvn av gangen. Det er slitsomt for jeg blir så utrolig trøtt midt på dagen. I natt hadde jeg i tillegg migrene, og fikk kanskje til sammenlagt mellom 1-2 timer søvn. Kom hjem fra skolen for rundt en time siden og nå tenker jeg at jeg skal sove en time, mens jeg kan.

FLERE SOM SLITER MED Å FÅ SOVE OM NETTENE?
På bildet under ligger jeg i senga til Marius og sover, herregud, sovner overalt. 

Toving av ull

De siste ukene har vi jobbet med ull. Hovedoppgaven var å lage en parfymeflaske-/vaselignende form, som "kropp" til et troll, eller hva du vil kalle det. Vi tovet hele kroppen, og lagde hode til. Hodet kan tas av, fordi det bare sitter oppi. Poenget var å få frem en personlighet, uten å lage munn på "trollet". Personlgheten er for folk å finne ut av selv ved og se på fargene og formene. Det var faktisk veldig gøy å lage den!

HAR DU DREVET MED TOVING AV ULL FØR?

iPhonen rett i dass, bokstavelig talt

Klarte å miste iPhonen min i dass, da jeg var hos Marius i går. Ikke spør hvordan jeg greide det. Det var et uhell, i hvert fall. Har en midlertidig steinaldermobil fra 1700-tallet en gang, som får duge så lenge. Skal stikke til Elkjøp og sjekke senere eller i morgen om jeg har trygghetsavtale, osv. Kanskje jeg får reparasjonen dekka. Bare å krysse fingrene. I mellomtiden ligger iPhonen i ris, fordi det trekker til seg vann.

NOEN GANG MISTET MOBILEN I DO?
Første gang siden jeg fikk min første mobil, da jeg var ni. Holysh-, sutrefjes.

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits