desember 2011

Twitter

Følg meg på twitter - http://twitter.com/EllenSGustavsen

Fin adventssøndag

Har hatt en veldig rolig og fin søndag! Vanligvis gidder jeg så og si aldri å dra den svære ræva mi ut av senga for å finne på noe på søndager. I dag var jeg fast bestemt på at jeg måtte trene, fordi jeg var syk på torsdag og fikk ikke gjort det da. Flink som jeg er, satte jeg meg på bussen og dro avgårde på trening. Aaaanywhore, etter å ha trent i en time, gikk jeg til kjæresten min, fordi jeg glemte at bussene bare gikk hver halvtime, krevde kos(neida, jeg fikk), og var der i noen timer, iiih koselig. Alt i alt en kjempefin søndag. Prr, lykke. 

HVA HAR SÅ DU DREVET MED ANDRE SØNDAG I ADVENT?
Nå skal jeg faktisk legge meg, for i morra er det faen meg matte fagdag.

Harrytur

I går dro jeg, Marius, mamma, Jon og storebroren min til Sverige for å handle. Synes jeg kjøpte jævlig mye godteri til meg selv, helt til jeg så handlekurven til de andre, hoho, viser seg at jeg er ganske så beskjeden.

Da vi kom hjem var klokken rundt ti, vi pakket ut alle greiene som vi så vidt fikk plass til noe sted. Etter det gikk jeg og Marius opp, og sovnet ganske så søtt, noe som absolutt ikke var med vilje. Han skulle jo hjem. Oh well, vi våknet halv to, og stakkars Jon satt våken og ventet på oss. Fin dag, uansett.

HVA PLEIER DU Å KJØPE NÅR DU ER I SVERIGE?
Denne gangen kjøpte jeg rundt en kilo plukkegodt, en pose never stop, en pose polkagris, en pose jordbærsnører, honningnøtter og et halvt brett 7up. 


En desember uten snø

Tror dette er første gang jeg har gått inn i Desember uten at det har ligget snø på bakken. Trist. I tillegg så regner og blåser det som rene helvete. Vil ha snø. NÅ.

På en annen side så har vel de aller fleste begynt å åpne opp adventskalendrene sine. Jeg har bare åpnet den jeg har hos mamma, har også en hos pappa, men dit skal jeg ikke før neste helg, så.... MASSE LUKER.

HVORDAN KALENDER HAR DU?
Jeg har vanlig sjokoladekalender hos mamma og kinderkalender hos pappa.

Trykk på bildet, eller trykk her, w/e
Jeg kom til verden 15.juli 1995 og fikk navnet Ellen Synøve. For øyeblikket går jeg Design og Håndverk på Lørenskog. Jeg elsker livet, har en fantastisk god kjæreste og utrolige venner. ♥

kategorier

arkivet

hits